Xiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici Nasıl Kullanılır?

Devolve

Hectopat
Selam, bugün Xiaomi Mi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici aldım, birazdan uygulaması üzerinden kurulumunu yapacağım fakat aklıma birkaç soru takıldı. İlk olarak, ben direkt internete bağlanırken evin internetine mi bağlanacağım yoksa orada başka ağ mı çıkacak? İkinci olarak bu cihaz benim güvenliğimi riske atar mı? Yani başkası bağlanabilir mi, benim bilgilerim paylaşılır mı? Üçüncü olarak ben cihazı fişten çektiğim zaman kurulumunu tekrar yapmam gerekebilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem ile eleştirin. Mevcut olan şifreyle alır ve iletir. Şifreyi bilmeyen giremez.

Modem ile eleştirin. Mevcut olan şifreyle alır ve iletir. Şifreyi bilmeyen giremez.
Peki, ben biraz araştırdım da cihaz interneti pek hızlandırmıyormuş. Ben 300KB/s yerine 2MB/s alırım diye sevinmiştim fakat anladığım kadarıyla hızı dağıtmak için daha da düşürüyormuş. Bu doğru mudur? Ona göre iade edeceğim de.

Hız artması olmuyor. Sadece alanı arttırıyor. TP-Link modeli kullanmıştım. Hız olarak iyi değildi. En güzeli araya kablo çekip Router kullanmak.

Hız artması olmuyor. Sadece alanı arttırıyor. TP-Link modeli kullanmıştım. Hız olarak iyi değildi. En güzeli araya kablo çekip Router kullanmak.
Hocam o zaman boş yere aldım gibi oldu. Ben kurulumu şimdi yapacağım da, cihazı fişten çektiğimde tekrar kurmam gerekir mi?

Hayır hocam. Reset açılmadığı sürece ayarlar kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…