Xiaomi Mİ4 Türkiye çıkış tarihi nedir?

Ali Akkaş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba G2 alacaktım ama Xiaomi Mİ4 telefonunu görünce vazgeçtim. Sanırım TR'de satışa çıkacakmış. Sizce bu telefon çin menşeili telefon olduğu için alınırmı ve güncelleme çıkarmı? Fiyat olarak 599 dolar'mış TR'de ne kadara çıkar ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç bulașma. G2 güzel bir telefondur. Forumda incelemelerini bulabilirsin. Satışa çıksa bile alsan sıkıntı yaşarsın. LG gibi destek verebilecek mi? Bozulunca nereye götüreceksin? Bunlar düşününce kesinlikle G2.

599 dolar 1276 TL oluyor nakliye falan sağlam bir vergide eklersek 1800,1900 olur.

Adaş birde üzerine pasaport kayıt eklenince çığırından çıkar. En iyisi LG. Yanlız LG yi satın aldığın yere dikkat et almadan önce LG Türkiye'yi arayıp destek veriyormusunuz şeklinde bir sormanı tavsiye ederim. Ben Nexus 5 i alırken LG Türkiye ile görüştüğümde sadece Turkcell ve Teknosa dan alınan cihazlara destek verdiklerini iletmişlerdi. Bu da bir detay tabi bu durumlar sürekli değişebiliyor. Teyid etmende fayda var.

Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyin öncelikle pasaport kaydı falan yok xiaomi Türkiye ye yatırım yapacak ve kendisi satacak telefonu ve 599 dolar da bazı medya bozmalarinin sallamasyon haberidir mi 3 çıktığında dünyanın en hızlı telefonu ydu ve fiyatı 379 dolardı bu marka yüksek seviye telefonları düşük fiyata satan bi marka sürümden kazanıyor yanı ve MIUI arayüzü var internetten araştırma yaparsanız en iyi arayüzün bu olduğunu gorebilirsiniz ve her cuma mutlaka güncelleme geliyor telefona mi3 u bile g2 ye tercih ederim şarj sorunuda hiç olmuyor incecik telefon 3050 mah bataryası var ve bu şirketin en büyük özelliği satış sonrası desteği arastirirsaniz görürsünüz bilip bilmeden konuşup milleti yanlış yöne sevketmeyin lütfen

Genç adam hitap şeklin hiç hoş değil. Herkes fikrini söylüyor şov yapmanın anlamı yok. Adamlar turkiyeye girerse herhalde pasaport kayıdı olmaz sence ben bunu bilmiyor muyum ? Bence kime ne yorum yazdığımi dikkatli oku kardeşim. Bir bilgin var ise bunu kibarca paylaşmalısın. Baban yaşında insanlarla sallamayın diye konuşulmaz. Bu forumda bu tarz yorumlara sık rastliyorum. Xiaomi sanki ihaleyi seninle almış gibi anlatmanın anlamı ego dur

Türkiye'de dükkan açtı mı bu şirket? Bir servis ağı ile anlaştı mı? Öyle kolaydı bir ülkeye gelip bir anda her şeyi sağlamak. Sokak kenarına ișporta dükkanı açmaya benzemez bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…