Xiaomi Mi5 Prime Kullanımı

Daha fazla  
Xiaomi Mi5 Prime inceleme fırsatım oldu. Belki bazı arkadaşlara fikir vermiş olurum.
Öncelikle fiyatina göre alınabilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum.
Fotoğraf ve video çekenler için bence almalarına değer. Kaliteli fotoğraf çekimi var ve tatmin edici. Gece çekimi çok iyi değil yalnız.

Hafızası 64 GB olduğu için çoğu kisiyi memnun edecektir. Hemen doldu bitti derdi olacağını sanmam.

Arayüzü kullanışlı bence. Anlaşılır karmaşıklik yok. Bazen takılmalar oluyordu sinir bozucu ama yeniden başlatınca tekrar eski hızında devam ediyordu.
Oyunlarda da isteyenin çoğu oyunu oynayacağı telefon.

Kendime de almak istiyorum ama metal kasa değil bu. Metal kasa olan yanlış bilmiyorsam Mi5 S serilerinde. Metal kasayı sevenler bu seriyi tercih edebilir. Yoksa da bu da zaten aynı performans sergiliyor yanlış bilmiyorsam.

Çok takıntılı olanlar almasın bence. Sonuçta ithal garantili. Kimse burda garanti vermez. Teknolojik ürün sonuçta. Ne olacağı belli olmaz. Xiaomi ürün kıyaslamalari ve incelemeleri youtube üzerinde çok videosu mevcut. Kafanıza takılanlari oradan da izleyip karar verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı