Xiaomi Mi5 vs Mi5S

Soraklı

Kilopat
Merhaba,

Telefon alacağım Xiaomi modellerinin her anlamda çok iyi olduğunu düşünüyorum (Tamamen duygusal )
Bu telefonun almayı düşündüğüm iki modeli var.

1.) Xiaomi Mi5 Prime 64GB
2.) Xiaomi Mi 5S 64GB

İkisi arasındaki fark nedir? Rakamsal olarak yakın duruyorlar. Onun dışında telefonu Gmail, Whatsapp, Instagram için kullanacağım.

Özellikle hangisinin ısınma sorunu var? Bu özellikle benim için çok büyük bir dert. Yorumlarınızla seçim yapmama yardımcı olur musunuz?

2 si arasındaki fark Prime modeli SD 820 5S modeli ise SD 821 kullanması. Ben Mi 5S in alınmaya uygun bir model olarak görüyorum. Metal yapısı ve bataryanın biraz daha iyi olmasıda buna bir etken.

Mi5 Prime kullanan tanıdığım memnun olduğunu söyledi. Mi 5S hakkında yorum yapmayacağım ama metal kasalarda ısınma daha fazla oluyor diye biliyorum.

Dediğiniz gibi 820 ve 821 kullanılıyor fakat ikisi de 2.15 GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
200 lira daha koyma imkanın varsa Mi5 S Plus al bence. Hem Çift kamera var, hemde 5.7 inç .

Sadece MI 5S modelinde kullanılan parmak izi okuyucusu diğer MI 5 modellerinden çok daha hızlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…