Selam telefonum 5. yılında ve stock ROM'dan sıkıldığım için Custom ROM'lara yöneldim. Fakat düzgün bir şey bulamadım, hepsinin bir sıkıntısı vard. I şu an LineageOS 19 kullanıyorum, fena değil. Oyun performansı ve batarya dolumu biraz sıkıntılı. Bana önerebileceğiniz düzgün ROM var mı acaba?
Ayrıca crdroid ROM'u hakkında bilgisi olan var mı?
Kullandığım ROM'lar:
LineageOS 18.1-19
Remix OS.
Mıuıtr 22.4.27
Her kullandığım Xiaomi cihaza shapeshift OS kurdum. Uzun suredir surekli ROM degistiren birisiydim. En sorunsuz ve hizli ROM shapeshift OS 2.8 oldu. Yanina Ryzen kernel gibi bir kernel kurulduğunda tadindan yenmiyor.
@Umut Nas hocamın dediği gibi. LOS'un makyajlanmış hali. Xiaomi telefonlarında ANX Camera dahili geliyordu diye hatırlıyorum crDroid'de. Kurması pek sorun değil ama hazır gelmesi güzel bir artı. Bu arada neden LOS 19 sürümünü kullanıyorsunuz eski bir telefonda @Küçük kobra hocam?
PixelExperience for Xiaomi Mi6 [sagit] What is this? Pixel Experience is an AOSP based ROM, with Google apps included and all Pixel goodies (launcher, wallpapers, icons, fonts, bootanimation) Our mission is to offer the maximum possible...
Team Bliss is pleased to present to you BlissRoms based on Android 10 Our focus is to bring the Open Source community a quality OS that can run on all your devices as a daily driver, syncing your apps + settings + customizations across all...
forum.xda-developers.com
Başlıca önerilerim bunlardır. Bunları deneyebilirsiniz.