Xiaomi Mi6 vs Oneplus 5

Bence bu iki cihaz da iPhone 6S Plus satıp almaya değmez. Para sıkıntım yok demişsiniz eğer bütçenizi biraz daha artırabilirseniz yerinizde olsam S8 gibi modellere yönelirdim.
Bir telefona onca para vermek...

Herkesin mantigi kendine bana gore bir telefona o paralar verilmez cin mali fp cihazi kullandin mi bilmiyorum ama parasini sonuna kadar hak eden uygun fiyatli cihazlar...

@Setheleh Xiaomi veya OP5 alınmaz demedim. Yeni cihaz alınırken alınabilecek iyi seçeneklerden ancak iPhone 6S Plus'dan geçmeye değecek cihazlar değil hatta aşırı bir performans ihtiyacı yoksa veya Android geçişi için önemli bir neden yoksa daha bile kötü.

Xiaomi'den şaşmayın. Çıktığı günden beri takibimdedir. Mi markası destek ve geliştirme bakımından tüm markalardan öndedir. Eksileri kısmi olarak olsa da cihazları maliyet olarak F/P ürün skalasına koyarsak şahsen önde olan firmalardandır.

Sanırım yanlış anlattım. Kast ettiğim konu IMEI kayıt konusunda telefon xiaomi olarak mı geçiyor? Bazı ithalatçı garantili telefonlarda IMEI klonlama olduğunu duydum. X telefonuna Y telefonunun IMEI numarasını kopyalanmışlar. Ondan sordum.

Ekranın AMOLED olması ve pil performansı, arka tarafının cam olmaması ve iPhone'dan alışılmış ses anahtarı gibi özellikler bakımından OP5 derim. Bide DASH teknolojisi de var tabi.
iPhone arayüzüne benzer arayüz isterseniz de Xioami alabilirsiniz.
Yazılım kısmında ikisi de sizi pişman etmez. Yine ikisi de performans bakımından farkları yok. Sizin zevkinize kalmış. Benim fikrim özellikleri bakımından OnePlus 5.

Dipnot: DASH teknolojisi bildiğim kadarıyla Oppo firmasının hızlı şarj teknolojisi. Yarım saat sürede %60'a kadar doldurabiliyor. Bide şarjda iken telefonu kullanırsanız telefon yerine şarj cihazı ısınıyor. Bence bu en büyük artısı.

Buyurun. [emoji1]

OnePlus 5 bans kalırsa kamera kalitesi, ekranı arayüz hafifliği ile daha üstğn bir cihaz. Ayrıca Xiaomi Mi6'da soyulma problemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…