Her gun miui global mi forumu takip ederim size de tavsiye ediyorum bir tane baslik var bununla ilgili ve altindaki yorumlarin hemen hepsi size soyledigim gibi olmadigi yonunde. Taniyanlar ne kadar arastirma yaptigimi bilir.
6S Plus satıp Xiaomi ve OP5 almak daha mı mantıklı İlla upgrade edilecekse, para sorunu yoksa S8 falan alınır yoksa 6S Plus satıp daha iyi olup olmadığı şaibeli çin malı f/p telefon almak bence mantıklı değil.
Bence mantıklı çünkü ben İOS işletim sistemini sevmiyorum. Çünkü adam akıllı kurcalanmıyor bu telefonlar ve sıkılıyorum. Android benim için en mantıklısı.
Ama bu benim görüşüm. Bazı insana göre 6S Plus, S8 Plus'dan bile çok güzel telefondur.
Şahsi fikrim Google Pixel'den sonra en iyi Android telefonlar. İkisinden de pişman olmazsın. Peki hangisini tavsiye edersin diyecek olursan: OnePlus 5.
Ben OP5 diyorum. Daha ucuz bir çözüm de OP3T olabilir. Yeni batarya güncellemesi almış. Daha da uzun gidiyor. Ayrıca AMOLED daha fazla batarya sağlıyor. Kamerası daha iyi sanırım. Video çekmiyorsanız sorun yok, ama çekiyorsanız kesinlikle Mi6.
Bir de eklemek lazım. OP5'te belki çözülmüştür ama Jelly diye bir sorun var. Ekran şeker gibi uzuyor. Ama ben pek sorun etmem. Ghost screen olsa da sorun etmiyorum ben. OP sanırım kullanıcı deneyimine göre telefon geliştiren bir firmaydı ayrıca.