Xiaomi Mi9 T Sarjı nasıldır?

Cersoybey

Centipat
Arkadaşlar ben Xiaomi Mi9 T almayı düşünüyordum ama son 1 haftadır internette "Şarjı çok hızlı bitiyor" diyenleri gördüm. Aranızda kullanmış olan veya bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Xiaomi Mi9 T almayı düşünüyordum ama son 1 haftadır internette "Şarjı çok hızlı bitiyor" diyenleri gördüm. Aranızda kullanmış olan veya bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
Ekranı amoled ekran bu yüzden çok harcıyor sanırım.

Çok oyun oynamıyorsan bir günü çıkartamama şansı yok. Tek şarj ile 18 19 saat pildeki süre.

Ekranı Amoled ekran bu yüzden çok harcıyor sanırım.
Yanlış, tam aksine Amoled şarj dostu bir panel. 9T modelinin Amoled ekrana sahip olması ekstra batarya performansının daha iyi gitmesine etki ediyor.

9T batarya olarak çok iyi bir cihaz. 10 saat oyun oynatıyor, 22-23 saatte video oynatabiliyor.

Ekranı amoled ekran bu yüzden çok harcıyor sanırım.
Daha az ya da çok yanlıştır. Açık renke tonlar kullanmış . Karanlık mod ile daha az seviyelere ulaşılır. 6/7 saat ekran süresi verir ortalama seviyede . Custom romlarla daha da artar örnek: miRoom
Hangi oyun söyler misiniz ?

Pili bence gayet iyi gidiyor. Önceden meizu m5 note kullanıyordum, o da 4000 mah bataryaya sahipti ancak sanki bir iki tık daha az gidiyor gibiydi.

Hangi oyun söyler misiniz?
Ağır oyunlar mesela. Örneğin Note 8 PRO 5 saat PUBG oynatabiliyor, bu süre 9T modelinde CPU ve Amoled ekrandan kaynaklı tam iki kata çıkıyor. Parlaklıkta belli bir seviyede olacak full parlaklık olmayacak elbet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da iki modelin batarya performansı hakkında net bilgi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…