Xiaomi Mi9t nasıldır?

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Yakında LGS sınavına gireceğim, ailem sınavdan sonra telefon alacaklar. Fakat ne olacağına karar vermedim. Xiaomi Mi9t karar verdim, fakat antutu testinde Redmi Note 8 Pro önde görünüyor. Redmi Note8 Pro'yu almakta istemiyorum çoğu kişide bu telefondan var herkeste görüyorum, böyle şeylere takıldığım için almayacağım. Sizce Mi9t'mi alayım yoksa önerdiğiniz bir telefon var mıdır? Oyun oynayacağım Instagram'da dolaşmak video izlemek gibi işlerle uğraşacağım.

Kendim bir süre Mi9 T kullandım. Sonra kardeşime verdim. Bendeyken gayet memnundum performansı, kamerası vb. çoğu şeyinden memnundum. Kardeşim de manyak gibi oyun oynuyor O da çok memnun. Note 8 Pro kullanan arkadaşlarım da mevcut. O telefon da performansı iyi bir telefon. Bana kalırsa ikisi içinde hangisini istiyorsanız onu alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti senin için önemli değilse Türkiye'de çok az kişide bulunan telefon; Xiaomi Mi 8 SE 6 GB RAM/64 GB hafıza.
Çin-Hindistan özel üretimi. Ben kullanıyorum çok memnunum sanada tavsiye ederim. Telefoncularda sıfırını 1400-1500 bandına bulabilirsiniz.

Bende ayni durumdayim LGS'den sonra alacagim. Ben Redmi Note 8 Pro diyorum cunku donanimlar esit gibi ama benim icin en onemlisi tasarimdir .Mi9t pop up kamerali oldugu icin kolay bozulabilir bilir geliyor o yuzden Redmi Note 8 Pro alacağım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…