Xiaomi mıııw Gaming keyboard Red Switch alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar merhabalar. 350 kadar bir bütçem var ve bir mekanik klavye almak istiyorum fakat Blue veya diğer Switch türlerini istemiyorum tek şartım Red veya Black Switch olması. Tkl olur RGB olmasa da olur dediğim gibi önemli olan Red Switch olması idi araştırdığım kadar ile bu bütçede pek bir mekanik klavye yok olanlarda Rampage, Gamepower gibi uyduruk markaların fason malları onları da almak istemiyordum. Bütçem doğrultusunda araştırdığım kadarı ile Redragon Kumara K552-2, coolor Master CK350, Trust cada ve Monster K3 Pro buldum bir de James Donkey 619 var fakat markaya pek güvenmiyorum yine de belirteyim.

Bu yazmış olduğum modellerin hiçbiri stokları yok olan yerlerde de 600-800 TL fahiş fiyatlar isteniyor. Ben de Xiaomi mııw 600k isimli bu klavyeyi buldum beyaz aydınlatmalı Red Switch bir mekanik klavye fakat Switch markası hakkında bir bilgim yok normalde bu bütçede oetumu Switch kullanılır fakat bu klavyenin incelemelerine baktığımda Switch oetumu benzemiyor daha çok Cherry ve gateron gibi gözüküyor fakat Cherry MX olduğunu düşünmüyorum çünkü bu paraya Cherry MX bir klavye olamaz daha çok gateron diye düşünüyorum fakat bu sadece tahmin.

Sizce bu klavye alınır mı? Switch markasını bilen var mı? En fazla 400 TL kadar tavsiyeniz var mı? Stok beklemeye değer mi ve ne zaman gelir? Klavyenin İngilizce Q olması sıkıntı yaratır mı?

Bahsettiğim incelme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Kokona Shiki Bu bilgiye nereden ulaştınız? Ben araştırdığım kadarı ile kailh Switch olduğunu öğrendim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videolarda böyle olduğu söylenmiş ancak yeni seride sanırım TTC Switch var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı