Xiaomi Note 10 alınır mı?

ZeusRum

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-4590 GT730 2GB 8GB RAM
Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Xiaomi Note 10 alınır mı? Global almayi düşünüyorumda oyun filan pek oynamam telefon akicilik konusunda tatmin eder mi?

Global alacaksanız farklı telefon IMEI'nı atarsanız yakında onlar silinecek pasaport üzerinden kayıt yaptıracaksanız da son 1 yıl içinde yurt dışına çıkmış olmanız gerek yoksa kayıt yaptıramıyorsunuz.

Global alacaksanız farklı telefon IMEI'nı atarsanız yakında onlar silinecek pasaport üzerinden kayıt yaptıracaksanız da son 1 yıl içinde yurt dışına çıkmış olmanız gerek yoksa kayıt yaptıramıyorsunuz.

Bu sistem ne zaman gelecek onunda bir çözümü varmış diye biliyorum.

Bağladiğin IMEI'li telefon eskisi gibi çöp telefon değil de en ucuz ikinci el çikma dokunmatik telefon olsa bile yeter telefona birkaç ayda bir girip SIM takip iki üç kişiyi ararsan ve biraz telefonda birkaç şeye bakarsan kapanmaz.

Bu sistem ne zaman gelecek onunda bir çözümü varmış diye biliyorum.

Bağladiğin IMEI'li telefon eskisi gibi çöp telefon değil de en ucuz ikinci el çikma dokunmatik telefon olsa bile yeter telefona birkaç ayda bir girip SIM takip iki üç kişiyi ararsan ve biraz telefonda birkaç şeye bakarsan kapanmaz.

Sistem galiba yılbaşından sonra gelecek. Dediğiniz ne kadar doğru bilmiyorum ama işe yaramazsa elinizde patlama ihtimali yüksek.

Sistem galiba yılbaşından sonra gelecek. Dediğiniz ne kadar doğru bilmiyorum ama işe yaramazsa elinizde patlama ihtimali yüksek.

Evet dediğim doğru bir bilgi bir IMEI kayitli olan asil cihazdan 1 yil boyunca sinya alamazsa pasif oluyor siliniyor IMEI kullanilmaz hale geliyor o yüzden arada bir girip sinyal almasi gerek.

Hocam bende Pro'su var gayet güzel sarjını 1saatte fulluyorum bana 1 2 gün gidiyor oyun oynamadığım için alabiliyorsanız prosunu alın.

Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Xiaomi Note 10 alınır mı? Global almayi düşünüyorumda oyun filan pek oynamam telefon akicilik konusunda tatmin eder mi?
Note 10 Lite kullanıyorum. Kanka diğer telefonlardan farklı hissettiriyor edge ekranı falan güzel. Akıcılık konusunda da hiç bir sorun yaşamadım kanka 2 yıldır kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı