Xiaomi Note 10 Pro

Oğuz Ako

Yoctopat
Daha fazla  
Xiaomi Note 10 Pro telefonumun bugün uyandığımda böyle olduğunu gördüm telefonun sesi açma kapama ve telefonun kilit ekranını açma kapama tuşları ile telefonu sıfırlamayı denedim fakat ilk resimde gördüğünüz ekrandaki simge sürekli orada duruyordu. Fastboot ekranı gördüğünüz resimde ise ekran sürekli böyle kalıyor hiçbir şekilde telefonu sıfırlayamadım. Telefonun da şarjının tamamen bitmesini bekliyorum şu anda bunu nasıl çözerim ne yaparım bilmiyorum. Yardım edin.

Görsel yok hocam.

Görsel yok hocam.
Ekledim ama görünmüyor galiba yanıt olarak eklicem

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-08-19-56-55-909_com.miui.gallery.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2024-10-08-19-56-57-712_com.miui.gallery.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 38
Olmadı hala aynı video çekmiştim fakat site video yu işleyemiyor.

Şarjın bitmesini bekleyin olmazsa garanti varsa garantiye yollayın garanti yoksada güvendiğiniz bir telefoncuya götürün.

Şarjın bitmesini bekleyin olmazsa garanti varsa garantiye yollayın garanti yoksada güvendiğiniz bir telefoncuya götürün.
Tamamdır teşekkürler

Peki bu neden olur telefona virüs filan mı bulaşmış acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…