S sulleymann Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 YouTube olsun, normal video olsun 1080p 60FPS video izleyemiyorum. 1 ya da 2 ay öncesinde hiç donmadan izliyordum. Sadece video değil, cihazda ufak buglar kasmalar var. 11 ay önce aldım. Ne yapmam lazım? MIUI 12.5.8 sürümünde duruyor, güncellemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
YouTube olsun, normal video olsun 1080p 60FPS video izleyemiyorum. 1 ya da 2 ay öncesinde hiç donmadan izliyordum. Sadece video değil, cihazda ufak buglar kasmalar var. 11 ay önce aldım. Ne yapmam lazım? MIUI 12.5.8 sürümünde duruyor, güncellemedim.
E ertugrulozsarac Centipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Hocam cihazın boatloader kilidi açıksa rom değiştirmenizi öneririm.Mi flash ile stock rom yükleyebilirsiniz.
Hocam cihazın boatloader kilidi açıksa rom değiştirmenizi öneririm.Mi flash ile stock rom yükleyebilirsiniz.
S sulleymann Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 ertugrulozsarac dedi: Hocam cihazın boatloader kilidi açıksa rom değiştirmenizi öneririm.Mi flash ile stock rom yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına alsam düzelmez mi hocam?
ertugrulozsarac dedi: Hocam cihazın boatloader kilidi açıksa rom değiştirmenizi öneririm.Mi flash ile stock rom yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına alsam düzelmez mi hocam?
E ertugrulozsarac Centipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Hocam sıfırlayın,eğer hala düzelmemişse rom değiştirirsiniz.
S sulleymann Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #5 ertugrulozsarac dedi: Hocam sıfırlayın,eğer hala düzelmemişse rom değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sağ olasın.
ertugrulozsarac dedi: Hocam sıfırlayın,eğer hala düzelmemişse rom değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sağ olasın.
E ertugrulozsarac Centipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #6 Rica ederim,iyi akşamlar.