H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 19 Nisan 2022 #1 Yeni telefon almayı düşünüyorum. Şu anda iPhone 8 kullanıyorum. Xiaomi Note 10s ve POCO X3 Pro arasında kaldım. Oyun oynuyorum. POCO X3 Pro birkaç ay sonra kasıyor deniyor. Sizce hangisini almalıyım?
Yeni telefon almayı düşünüyorum. Şu anda iPhone 8 kullanıyorum. Xiaomi Note 10s ve POCO X3 Pro arasında kaldım. Oyun oynuyorum. POCO X3 Pro birkaç ay sonra kasıyor deniyor. Sizce hangisini almalıyım?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #2 Iphone 8 modelinden her iki telefona da geçilmez. 8 ile devam edin.
H hakkıyiyenhakkı Picopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 256 19 Nisan 2022 #3 8 Plus'ya da X e geçin bence.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 19 Nisan 2022 #4 BERWAR dedi: iPhone 8 modelinden her iki telefona da geçilmez. 8 ile devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam şarjı bana yetmiyor. O yüzden değiştireceğim. hakkıyiyenhakkı dedi: 8 Plus'ya da X e geçin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasada 0 bulunmuyor galiba.2.el alınır mı?
BERWAR dedi: iPhone 8 modelinden her iki telefona da geçilmez. 8 ile devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam şarjı bana yetmiyor. O yüzden değiştireceğim. hakkıyiyenhakkı dedi: 8 Plus'ya da X e geçin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasada 0 bulunmuyor galiba.2.el alınır mı?
H hakkıyiyenhakkı Picopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 256 19 Nisan 2022 #5 HCI dedi: Hocam şarjı bana yetmiyor. O yüzden değiştireceğim. Hocam piyasada 0 bulunmuyor galiba.2.el alınır mı? Genişletmek için tıkla... Temiz bulunursa alınır tabii ki zaten piyasa bu telefonlarla dönüyor iponhe olması yetiyor. HCI dedi: Hocam şarjı bana yetmiyor. O yüzden değiştireceğim. Hocam piyasada 0 bulunmuyor galiba.2.el alınır mı? Genişletmek için tıkla... Temiz bir iponhe X alırsan 5 sene ömrü var rahat. Son düzenleme: 19 Nisan 2022
HCI dedi: Hocam şarjı bana yetmiyor. O yüzden değiştireceğim. Hocam piyasada 0 bulunmuyor galiba.2.el alınır mı? Genişletmek için tıkla... Temiz bulunursa alınır tabii ki zaten piyasa bu telefonlarla dönüyor iponhe olması yetiyor. HCI dedi: Hocam şarjı bana yetmiyor. O yüzden değiştireceğim. Hocam piyasada 0 bulunmuyor galiba.2.el alınır mı? Genişletmek için tıkla... Temiz bir iponhe X alırsan 5 sene ömrü var rahat.