Xiaomi Note 10s Wi-Fi bağlanmıyor

Hackopat

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Evimde TurkNet internet; birer adet modem ve router var. Modem klasik Türk Telekom marka bununla beraber router marka ve modeli ise TP-Link TD-W8961n.
Sorunum şurada başlıyor ki Türk Telekom modemden telefonumla Wi-Fi bağlanırken herhangi bir sorun olmaksızın gayet akıcı bir şekilde kullanabiliyorum. Ancak TD-W8961n Router'a telefonum ile bağlandığımda "cihaza bağlandı. İnternet bağlantısı sağlanamıyor." hatası alıyorum. Ek olarak belirtmem gerekir ki bilgisayarımdan Router'a bağlandığımda herhangi bir sorun olmaksızın gayet akıcı bir şekilde kullanabiliyorum.

Sorunun çözümünde birtakım IP veya DNS denemeleri yaptım ancak nafile. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende de aynı sorun var klasik router sorunu çözümü arayüzüne girip evrensel yineleyici moduna almak eğer evrensel yineleyici modunda isede wisp moduna almak.

Bir de başka telefonla deneyin onda bağlanıyor mu?

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. İkinci bir telefonla da denedim o da Xiaomi ve aynı hatayı aldım. Modem arayüzünden bahsettiğiniz ayarları yapabilmem için bir kılavuz var mıdır acaba?

Son düzenleme:
Arayüze modemin IP adresi ile gireceksin örnek olarak 120.341.1.1 ama bunu bulmayı ben bilemiyorum ama siz şunu deneyin genelde routerlerinki 192.168.0.1 oluyor oradan şifre kısmına admin yazıp giriş sağlayın zaten gözükür oradan diğer ayarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı