türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #11 ahmetalikyc dedi: Alınmaz. Başka markalar veya modeller bu kadar inmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.
ahmetalikyc dedi: Alınmaz. Başka markalar veya modeller bu kadar inmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #12 türk.exe dedi: Arkadaşlar, dediğim gibi telefon iyi midir? Ben yalnızca PC'den anlıyorum, telefondan hiç anlamam. Telefondan hiç anlamam, bilgi alanım bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Pro ile normali arasında neredeyse hiç bir fark yok. Geçenlerde normalini babama almıştık. Gayet güzel telefon ancak daha iyi seçenekleri var mıdır bilmiyorum.
türk.exe dedi: Arkadaşlar, dediğim gibi telefon iyi midir? Ben yalnızca PC'den anlıyorum, telefondan hiç anlamam. Telefondan hiç anlamam, bilgi alanım bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Pro ile normali arasında neredeyse hiç bir fark yok. Geçenlerde normalini babama almıştık. Gayet güzel telefon ancak daha iyi seçenekleri var mıdır bilmiyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #13 NoxyOfficial dedi: Pro ile normali arasında neredeyse hiçbir fark yok. Genişletmek için tıkla... Çok fark var. Kamera, CPU, GPU, 120 Hz ekran, 67 Watt hızlı şarj bu noktaların hepsinde avantajlı olan Note 11 Pro.
NoxyOfficial dedi: Pro ile normali arasında neredeyse hiçbir fark yok. Genişletmek için tıkla... Çok fark var. Kamera, CPU, GPU, 120 Hz ekran, 67 Watt hızlı şarj bu noktaların hepsinde avantajlı olan Note 11 Pro.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.702 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 22 Temmuz 2022 #14 türk.exe dedi: Parmak izi okuyucusu var mıdır? Kolaylıkla açılmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki var hocam. Yan tarafta bulunuyor.
türk.exe dedi: Parmak izi okuyucusu var mıdır? Kolaylıkla açılmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki var hocam. Yan tarafta bulunuyor.
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #15 BERWAR dedi: Çok fark var. Kamera, CPU, GPU, 120 Hz ekran, 67 Watt hızlı şarj bu noktaların hepsinde avantajlı olan Note 11 Pro. Genişletmek için tıkla... O fiyat farkına değecek bir özellik yok bence. Pro olanın fiyat bandında çok daha iyi telefonlar var.
BERWAR dedi: Çok fark var. Kamera, CPU, GPU, 120 Hz ekran, 67 Watt hızlı şarj bu noktaların hepsinde avantajlı olan Note 11 Pro. Genişletmek için tıkla... O fiyat farkına değecek bir özellik yok bence. Pro olanın fiyat bandında çok daha iyi telefonlar var.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #16 Fiyatını hak edecek model demedim. Ancak iki model arasında fark az demek yanlış.