H haskerdef Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 117 29 Haziran 2024 #1 Bugün yeni Xiaomi Note 12 telefonu satın aldım ama AoD açamıyorum, ayarlarda gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz?
Bugün yeni Xiaomi Note 12 telefonu satın aldım ama AoD açamıyorum, ayarlarda gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz?
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 29 Haziran 2024 #2 haskerdef dedi: Bugün yeni Xiaomi Note 12 telefonu satın aldım ama AoD açamıyorum, ayarlarda gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Telefonun ekranı Amoled değilse olmayabilir.
haskerdef dedi: Bugün yeni Xiaomi Note 12 telefonu satın aldım ama AoD açamıyorum, ayarlarda gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Telefonun ekranı Amoled değilse olmayabilir.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 "Tema" uygulamasından seçebilirsin.
egeberk2018 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 Amoled ekran gerekiyor diye biliyorum.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 Always on display uygulamasının verilerini ve güncellemelerini silip dener misin? (Olursa cevap olarak seçersen sevinirim )
Always on display uygulamasının verilerini ve güncellemelerini silip dener misin? (Olursa cevap olarak seçersen sevinirim )
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Telefonun ekranı AMOLED değilse olmayabilir. Genişletmek için tıkla... egeberk2018 dedi: AMOLED ekran gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten telefon AMOLED ekran.
PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Telefonun ekranı AMOLED değilse olmayabilir. Genişletmek için tıkla... egeberk2018 dedi: AMOLED ekran gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten telefon AMOLED ekran.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #7 Cheese Wizzard dedi: Zaten telefon AMOLED ekran. Genişletmek için tıkla... Dediğimi dener misin hocam? Enlightened dedi: Always on display uygulamasının verilerini ve güncellemelerini silip dener misin? (Olursa cevap olarak seçersen sevinirim ) Genişletmek için tıkla...
Cheese Wizzard dedi: Zaten telefon AMOLED ekran. Genişletmek için tıkla... Dediğimi dener misin hocam? Enlightened dedi: Always on display uygulamasının verilerini ve güncellemelerini silip dener misin? (Olursa cevap olarak seçersen sevinirim ) Genişletmek için tıkla...
H haskerdef Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 117 29 Haziran 2024 #8 Enlightened dedi: Always on display uygulamasının verilerini ve güncellemelerini silip dener misin? (Olursa cevap olarak seçersen sevinirim ) Genişletmek için tıkla... Telefonun ayarlarında aod gözükmüyor hiç Cheese Wizzard dedi: "Tema" uygulamasından seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
Enlightened dedi: Always on display uygulamasının verilerini ve güncellemelerini silip dener misin? (Olursa cevap olarak seçersen sevinirim ) Genişletmek için tıkla... Telefonun ayarlarında aod gözükmüyor hiç Cheese Wizzard dedi: "Tema" uygulamasından seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #9 haskerdef dedi: Telefonun ayarlarında aod gözükmüyor hiç Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Telefonda Temalar adında bir uygulama olması lazım, ilk aldığında gelen. O uygulamada sağ altta profil kısmı var orada AOD yazar.
haskerdef dedi: Telefonun ayarlarında aod gözükmüyor hiç Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Telefonda Temalar adında bir uygulama olması lazım, ilk aldığında gelen. O uygulamada sağ altta profil kısmı var orada AOD yazar.
H haskerdef Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 117 29 Haziran 2024 #10 Cheese Wizzard dedi: Telefonda Temalar adında bir uygulama olması lazım, ilk aldığında gelen. O uygulamada sağ altta profil kısmı var orada AOD yazar. Genişletmek için tıkla... Orada AOD gözükmüyor.
Cheese Wizzard dedi: Telefonda Temalar adında bir uygulama olması lazım, ilk aldığında gelen. O uygulamada sağ altta profil kısmı var orada AOD yazar. Genişletmek için tıkla... Orada AOD gözükmüyor.