Çözüldü Xiaomi Note 13 Pro 5G encryption nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

webmastercik

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 2312CRAD3C koldu Note 13 Pro 5G cihazım var. Telefonda parmak izi ekleyemiyorum. Biraz araştırdığımda telefon şifreli görüldüğü için (veri şifreleme daha önce açılmış) parmak izini ekleyemediğimi fark ettim. Telefonun kodu garnet. Bu encryption işini nasıl kaldırabilirim? Fotoğrafları aşağıda mevcut.

Dosya Ekleri

• 111.png
    338,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 222.png
    511,6 KB · Görüntüleme: 39
Çözüm
Orijinal stock ROM'u yükledim Mi Flash ile. Sorun devam ediyor.

Ayrıca TWRP ile format data yapıldığında encryptionun silineceği bilgisi var internette fakat format data yaptığımda aşağıdaki uyarı ile karşılaşıyorum.

"TWRP will not create /data/media on an fbe device. Please reboot into your ROM to create/data/media"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile çözüldü gerçekten şifreleme ile alakası yokmuş. Teşekkürler.
Parmak izi ekleyememe sorunu şifreli veya şifresiz olması ile ilgili değil. Şifreyi kaldırmak için ya ROM'da bu özelliğin aktif olması lazım ya da şifresiz bir ROM kuracaksın.

Parmak izi ekleyememe sorunu şifreli veya şifresiz olması ile ilgili değil. Şifreyi kaldırmak için ya ROM'da bu özelliğin aktif olması lazım ya da şifresiz bir ROM kuracaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayrıca TWRP ile format data yapıldığında encryptionun silineceği bilgisi var internette fakat format data yaptığımda aşağıdaki uyarı ile karşılaşıyorum.

"TWRP will not create /data/media on an fbe device. Please reboot into your ROM to create/data/media"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile çözüldü gerçekten şifreleme ile alakası yokmuş. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…