Xiaomi Note 13 Pro ekran yemyeşil oldu

yusuf_637

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta da dediğim gibi yeni Xiaomi Note 13 Pro 5G telefon aldım. Daha 1 ay olmadı. Sabah 5 gibi uyandığımda ekran komple yeşildi.
Ve ekran zar zor görünüyordu. Ama dokumatik çalışır durumda. Gördüğüm kadar birkaç defa açıp kapatabildim ama nafile. Ekran komple yeşil. Birkaç forumda servise vermem gerektiği söylendi ama maddi sıkıntılardan dolayı telefonu kaçak almıştım ve servise götüremem maalesef. Bilgisi acilinden bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Merhaba. Başlıkta da dediğim gibi yeni Xiaomi Note 13 Pro 5G telefon aldım. Daha 1 ay olmadı. Sabah 5 gibi uyandığımda ekran komple yeşildi.
Ve ekran zar zor görünüyordu. Ama dokumatik çalışır durumda. Gördüğüm kadar birkaç defa açıp kapatabildim ama nafile. Ekran komple yeşil. Birkaç forumda servise vermem gerektiği söylendi ama maddi sıkıntılardan dolayı telefonu kaçak almıştım ve servise götüremem maalesef. Bilgisi acilinden bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.
benim telefonumda çok güneşliyken yeşilleniyordu ekran ve sanırım bi hata olmuştur buyüzden daha fazla yeşillenmiştir tanıdık bir telefoncuya götür

Donanımsal bir sorun gibi gözüküyor. Tanıdık bir telefoncuya göstermenizi tavsiye ederim. Cihazı ve problemi tam gözlemleyemeden buradan sorunu ve çözümü vermek cihazı daha kötü hale getirebilir.

Yani ne kadar alakalı bilmiyorum ancak göz rahatlığı kalkanı tarzı bir ayar varsa kapatmayı deneyebilirsiniz.

Ekranı göremiyorum ki.

Telefonu sıfırlamayı deneyebilirsin.

Ekran anlaşılacak durumda değil.

Donanımsal bir sorun gibi gözüküyor. Tanıdık bir telefoncuya göstermenizi tavsiye ederim. Cihazı ve problemi tam gözlemleyemeden buradan sorunu ve çözümü vermek cihazı daha kötü hale getirebilir.

Söylediklerine göre yeni ekran almam lazımmış.

Ekranı göremiyorum ki.

Ekran anlaşılacak durumda değil.

Söylediklerine göre yeni ekran almam lazımmış.

Dediğim gibi buradan ne söylesem yalan olur, istersen farklı yerlere de danışabilirsin.

Cihaz açıkken fotoğrafını çekip atar mısın hocam. Bu şekilde bir yorum yapmak doğru olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı