M mirza koğa Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Telefonum Xiaomi Note 13 Pro Plus. Sanırım fake ROM yüklü. Bu yüzden güncelleme almıyor. Manuel indirip yüklemeye çalıştığmda güncelleme doğrulanamıyor. Success diye hata veriyor. BL kilidini açmadan TWRP ile orijinal ROM yükleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
Telefonum Xiaomi Note 13 Pro Plus. Sanırım fake ROM yüklü. Bu yüzden güncelleme almıyor. Manuel indirip yüklemeye çalıştığmda güncelleme doğrulanamıyor. Success diye hata veriyor. BL kilidini açmadan TWRP ile orijinal ROM yükleyebilir miyim?
wFurKan Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #2 Kilit açmadan yüklenmiyor. Tabii Xiaomi'de kilit açmakta ayrı bir sorun. 1 hafta bekleme mevzusu var. Artı 0 Eksi
Kilit açmadan yüklenmiyor. Tabii Xiaomi'de kilit açmakta ayrı bir sorun. 1 hafta bekleme mevzusu var.
KS KS M mirza koğa Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #3 1 hafta beklerim sorun değil de o kısmı da yapamıyorum.Uygulamadan defalarca denedim sürekli 2 gün sonraya atıyor.30 günden fazladır orda üyeyim Artı 0 Eksi
1 hafta beklerim sorun değil de o kısmı da yapamıyorum.Uygulamadan defalarca denedim sürekli 2 gün sonraya atıyor.30 günden fazladır orda üyeyim