Xiaomi Note 13 vs iPhone 13

Night_Mare

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışı almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim.
Xiaomi Note 13 Pro Plus alacaktım bazı kişiler donma kasma oluyor HyperOS çok kötü diyorlar.
Fiyatı: 12.000

Diğer yandan iPhone 13 Pro Max alasim var ama karar veremedim.
Fiyat 25.000
Arada 2 kat fiyat farkı var verilir mi?

Üniversite için uzun goturmesi için hangisi alınmalı veya başka hangi telefon alınabilir.
(Samsung vb)

Xiaomi Note 13 Pro Plus alacaktım bazı kişiler donma kasma oluyor HyperOS çok kötü diyorlar.

Fiyat 25.000

Üniversite için uzun goturmesi için hangisi alınmalı veya başka hangi telefon alınabilir.
(Samsung vb)

Redmi serisi ile iPhone Pro Max'imi karsilastiriyorsun gerçekten. Redmi serisinin artık albenisi kalmadı hele yurt dışı bu fiyatsa kaçın hocam o cihazdan TR garantili Nothing Phone 1 alınabilir ama 12.5k bandina.

Redmi serisi ile iPhone Pro Max'imi karsilastiriyorsun gerçekten. Redmi serisinin artık albenisi kalmadı hele yurt dışı bu fiyatsa kaçın hocam o cihazdan TR garantili Nothing Phone 1 alınabilir ama 12.5k bandina.

Karşılaştırmiyorum Note 13 Pro Plus uzun vadede gider mi uzun süre gotuturmu goturmezse 13 Pro Max alınır mı diye soruyorum.

Karşılaştırmiyorum Note 13 Pro Plus uzun vadede gider mi uzun süre gotuturmu goturmezse 13 Pro Max alınır mı diye soruyorum.

Yurt dışı iPhone alırsan IMEI sıkıntısı yaşarsın 13 Pro alırsan yüzde 100 elinde kalacak tamamen bütçe meselesi o paraya yurt dışı S23 Ultra veriyorlar zamanı gelince 100 dolar server kaydına verirsin sorun cozulur.

Fiyat 25.000

(Samsung vb)
Aralarında uçurum fark olması bi kenera. Android olarak S23 serisi bir Samsung almanız daha faydacı. Yurt dışı iPhone tavsiye etmem, yurt içi ve temizse 13 Pro Max güzel cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı