srfayhn Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 14 8 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, sorunum şudur, telefon yurt dışı Letgo'dan aldım aldığım kişi 1 haftaya açılacağını söyledi ama 1368 saat yazıyor ve IMEI'm kapanıyor. Bu cihazı direkt açabilecek yerler var mıdır, başka yol var mıdır? Teşekkürler (Ankara)
Merhaba arkadaşlar, sorunum şudur, telefon yurt dışı Letgo'dan aldım aldığım kişi 1 haftaya açılacağını söyledi ama 1368 saat yazıyor ve IMEI'm kapanıyor. Bu cihazı direkt açabilecek yerler var mıdır, başka yol var mıdır? Teşekkürler (Ankara)
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 8 Ekim 2020 #2 Bunun için ''yetkili hesap'' gerekiyor. Facebook Xiaomi gruplarından yardım alın.
srfayhn Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 14 8 Ekim 2020 #3 aynştaynX dedi: Bunun için ''yetkili hesap'' gerekiyor. Facebook Xiaomi gruplarından yardım alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aynştaynX dedi: Bunun için ''yetkili hesap'' gerekiyor. Facebook Xiaomi gruplarından yardım alın. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz grup varmı
aynştaynX dedi: Bunun için ''yetkili hesap'' gerekiyor. Facebook Xiaomi gruplarından yardım alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aynştaynX dedi: Bunun için ''yetkili hesap'' gerekiyor. Facebook Xiaomi gruplarından yardım alın. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz grup varmı