S serkan60 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 155 1 Mart 2021 #21 Shenzhenn dedi: O fiyatlarda ikinci el olarak Samsung Galaxy S8 bulabileceğiniz düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tokatta baktım sadece bir tane ilan var o da 2000 tlye koymuş takas yapacağını düşünmüyorum
Shenzhenn dedi: O fiyatlarda ikinci el olarak Samsung Galaxy S8 bulabileceğiniz düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tokatta baktım sadece bir tane ilan var o da 2000 tlye koymuş takas yapacağını düşünmüyorum
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Mart 2021 #22 serkan60 dedi: tokatta baktım sadece bir tane ilan var o da 2000 tlye koymuş takas yapacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Belki Samsung Galaxy S7 bulabilirsiniz, elinizdeki iPhone 6S'i satıp P20 Lite almak bana göre pek mantıklı değil.
serkan60 dedi: tokatta baktım sadece bir tane ilan var o da 2000 tlye koymuş takas yapacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Belki Samsung Galaxy S7 bulabilirsiniz, elinizdeki iPhone 6S'i satıp P20 Lite almak bana göre pek mantıklı değil.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #23 Yapılmaz hocam, 2000 TL IMEI ücreti var. Bunu bilin.
S serkan60 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 155 1 Mart 2021 #24 Emrella dedi: Yapılmaz hocam, 2000 TL imei ücreti var. Bunu bilin. Genişletmek için tıkla... karar değiştirip türkiye garantisi olan huawei p20 lite ile benim iphoney itakas edeceğim
Emrella dedi: Yapılmaz hocam, 2000 TL imei ücreti var. Bunu bilin. Genişletmek için tıkla... karar değiştirip türkiye garantisi olan huawei p20 lite ile benim iphoney itakas edeceğim
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Mart 2021 #25 serkan60 dedi: karar değiştirip türkiye garantisi olan huawei p20 lite ile benim iphoney itakas edeceğim Genişletmek için tıkla... Huawei kronik bir hata çıktı Huawei son yıllarda satışının artması ve piyasa gücünün yükselmesi ile bir çok kişi tarafından aktif kullanılan bir telefon markası haline geldi. www.haberler.com Ben almanızı tavsiye etmem, tek artısı batarya.
serkan60 dedi: karar değiştirip türkiye garantisi olan huawei p20 lite ile benim iphoney itakas edeceğim Genişletmek için tıkla... Huawei kronik bir hata çıktı Huawei son yıllarda satışının artması ve piyasa gücünün yükselmesi ile bir çok kişi tarafından aktif kullanılan bir telefon markası haline geldi. www.haberler.com Ben almanızı tavsiye etmem, tek artısı batarya.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.158 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Mart 2021 #26 serkan60 dedi: yurtdışı redmi note 8 olur mu peki takas olarak? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihazlar hep son seçeneğiniz olsun. serkan60 dedi: peki türkiye garantisi bitmiş fakat türkiyeden alınmış huawei p20 lite ile yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Huawei P20 Lite çok mutlu edecek bir telefon değil. Shenzhenn dedi: Üzerine biraz daha para ekleyip ikinci el olarak Samsung S8 veya S9 olabilir. Genişletmek için tıkla... S8 veya S9 bulabilirseniz alın derim söylenildiği gibi. Ekleme: Redmi Note 7 veya 8 bulursanız takaslayın derim ben Note 7 kullanıyorum iPhone 6 yı aratmıyor.
serkan60 dedi: yurtdışı redmi note 8 olur mu peki takas olarak? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihazlar hep son seçeneğiniz olsun. serkan60 dedi: peki türkiye garantisi bitmiş fakat türkiyeden alınmış huawei p20 lite ile yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Huawei P20 Lite çok mutlu edecek bir telefon değil. Shenzhenn dedi: Üzerine biraz daha para ekleyip ikinci el olarak Samsung S8 veya S9 olabilir. Genişletmek için tıkla... S8 veya S9 bulabilirseniz alın derim söylenildiği gibi. Ekleme: Redmi Note 7 veya 8 bulursanız takaslayın derim ben Note 7 kullanıyorum iPhone 6 yı aratmıyor.
S serkan60 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 155 2 Mart 2021 #27 kaane dedi: Yurt dışı cihazlar hep son seçeneğiniz olsun. Huawei P20 Lite çok mutlu edecek bir telefon değil. S8 veya S9 bulabilirseniz alın derim söylenildiği gibi. Ekleme: Redmi Note 7 veya 8 bulursanız takaslayın derim ben Note 7 kullanıyorum iPhone 6 yı aratmıyor. Genişletmek için tıkla... Huawei mate 20 lite ile takas yaptım
kaane dedi: Yurt dışı cihazlar hep son seçeneğiniz olsun. Huawei P20 Lite çok mutlu edecek bir telefon değil. S8 veya S9 bulabilirseniz alın derim söylenildiği gibi. Ekleme: Redmi Note 7 veya 8 bulursanız takaslayın derim ben Note 7 kullanıyorum iPhone 6 yı aratmıyor. Genişletmek için tıkla... Huawei mate 20 lite ile takas yaptım
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.158 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Mart 2021 #28 serkan60 dedi: Huawei mate 20 lite ile takas yaptım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
S serkan60 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 155 2 Mart 2021 #29 kaane dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Mart 2021 #30 serkan60 dedi: Huawei mate 20 lite ile takas yaptım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.