Xiaomi Note 8 mi 9 mu?

Arkadaşım kullaniyor cidden iyi telefon PUBG'da HD de kasmıyor şarjını iyi dayanıyor kullanmadan ön yargılı olmaniz cidden yanlış.
Bana ne arkadaşından? Arkadaşın memnun diye telefon iyi mi oluyor? Reeder P13 alıp memnun olan da var, o da iyi telefon o zaman? Ön yargıyla alakası yok, kötü bir cihaz ve parasını hak etmiyor.

Bana ne arkadaşından? Arkadaşın memnun diye telefon iyi mi oluyor? Reeder P13 alıp memnun olan da var, o da iyi telefon o zaman? Ön yargıyla alakası yok, kötü bir cihaz ve parasını hak etmiyorr.

Bir şey demiyorum cidden ön yargılı olmayan devam edin test etmediğiniz inceleme yapmadığınız cihaza sıf sağda solda duydunuz saçma sapan şeyler ile burada konuşuyoruz sizi ciddiye almiyorum.

Bir şey demiyorum cidden ön yargılı olmaya devam edin test etmediğiniz inceleme yapmadığınız cihaza sırf sağda solda duydunuz saçma sapan şeyler ile burada konuşuyoruz sizi ciddiye almiyorum.
Telefon önerisi için Vatan Bilgisayar, Teknosa, MediaMarkt gibi mağazaları gezen bir insana bunları söylemeniz bayağı gülünç.

Telefon önerisi için Vatan Bilgisayar, Teknosa, MediaMarkt gibi mağazaları gezen bir insana bunları söylemeniz bayağı gülünç.

Kardeşim ben zaten sanala güvenip telefon almıyorum gidip bakıyorum oyle alıyorum Oppo Reno 5 Lite hoşuma gitti ki adama soyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…