Xiaomi Note 8 Pro için SD kart önerisi

649222

Centipat
Android sürümü 11. cihazda bariz bir yavaşlama hissediyorum. Depolamayla alakalı olduğunu düşünüyorum. Eskidiği için de olabilir ama denemekten zarar gelmez. 64 GB bile yeterli olacaktır.

Ufak uygulamalar, resim ve videolar olur sadece içinde. Telefonda oyun oynayan biri değilim. Fiyat performans 64 ve 128 önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilerinizi yedekleyip hard reset atabilirsiniz. Bilgisayarınıza aktarırsınız resim ve videoları. Daha sonra isterseniz telefona geri atarsınız isterseniz de bilgisayarda tutarsınız. Hissedilir bir hızlanma olur hard reset ile.

Verilerinizi yedekleyip hard reset atabilirsiniz. Bilgisayarınıza aktarırsınız resim ve videoları. Daha sonra isterseniz telefona geri atarsınız isterseniz de bilgisayarda tutarsınız. Hissedilir bir hızlanma olur hard reset ile.
Sadece resim ve video için değil aslında. Resim ve videoların hepsini google fotoğraflara otomatik yedekleyip siliyorum. Uygulamalar ve spotify 30 gb falan kaplıyor anlamadığım bir şekilde. Uygulama verilerinden ötürü hard reset atma taraftarı değilim pek. Elbet gözümden bir şey kaçar yedeklemeyi unuturum diye sd card almayı daha mantıklı buldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı