Ozan Ali Öner Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #1 Ben bu iki telefon arasında kaldım. Gönlüm mi 8'den yana benim için oyun performansı için alacağım. Note 8 Pro çok ısınıyor mu?
Ben bu iki telefon arasında kaldım. Gönlüm mi 8'den yana benim için oyun performansı için alacağım. Note 8 Pro çok ısınıyor mu?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #2 Note 8 Pro modeli en çok sevilen Xiaomi modelleri arasında diyebiliriz. Isınma sorunu vs. yaşayan bir kullanıcı görmedim.
Note 8 Pro modeli en çok sevilen Xiaomi modelleri arasında diyebiliriz. Isınma sorunu vs. yaşayan bir kullanıcı görmedim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #3 Note 8 Pro, Snapdragon muadiline göre daha fazla sıcak çalışıyor ama bu modelde Xiaomi sıvı soğutma kullanmış, bu yüzden ısınma sorunu yok cihazın. Mi 8 modeli de oyun performansı olarak Note 8 Pro modelinden daha iyidir.
Note 8 Pro, Snapdragon muadiline göre daha fazla sıcak çalışıyor ama bu modelde Xiaomi sıvı soğutma kullanmış, bu yüzden ısınma sorunu yok cihazın. Mi 8 modeli de oyun performansı olarak Note 8 Pro modelinden daha iyidir.