Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 4 26 Ağustos 2020 #11 teknoloji adına herşey dedi: Çok saçma bir şeklide sorun çözüldü. Denedim kaydediyor ama çok çok saçma. Canlı duvar kağıdını kaldırdım ve sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... En azından hallolmuş hayırlı olsun .
teknoloji adına herşey dedi: Çok saçma bir şeklide sorun çözüldü. Denedim kaydediyor ama çok çok saçma. Canlı duvar kağıdını kaldırdım ve sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... En azından hallolmuş hayırlı olsun .
teknoloji adına herşey Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 105 Çözümler 1 26 Ağustos 2020 #12 RotasızBey dedi: Aynı cihazı kullanmaktayım bu tarz sorunlarla karşılaşmadım cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Canlı duvar kağıdını kaldırdım ve sorun düzeldi.
RotasızBey dedi: Aynı cihazı kullanmaktayım bu tarz sorunlarla karşılaşmadım cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Canlı duvar kağıdını kaldırdım ve sorun düzeldi.