ARYOUONE Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 10 30 Ağustos 2020 #11 redarmy dedi: Bence Xiaomi her türlü riske karşı önlemini alabilecek potansiyele sahip bir marka. Ama mağazasında ki satıcılar adı belli olmayan kulaklığı SteelSeries fiyatına satıyorlar orası ayrı konu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
redarmy dedi: Bence Xiaomi her türlü riske karşı önlemini alabilecek potansiyele sahip bir marka. Ama mağazasında ki satıcılar adı belli olmayan kulaklığı SteelSeries fiyatına satıyorlar orası ayrı konu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
redarmy Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 143 Çözümler 2 30 Ağustos 2020 #12 Olmamıştır kardeşim olmamıştır sen de benim gibisin bir şey kafana takıldığında 10 kere soruyorsun .
ARYOUONE Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 10 30 Ağustos 2020 #13 redarmy dedi: Olmamıştır kardeşim olmamıştır sen de benim gibisin bir şey kafana takıldığında 10 kere soruyorsun . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Taptic dedi: Hayır, sorun olmamıştır ve olmayacaktır da. İlk şarj diye bir şey yok demiştim önceki mesajlarda. O eskide kaldı zaten. İçiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
redarmy dedi: Olmamıştır kardeşim olmamıştır sen de benim gibisin bir şey kafana takıldığında 10 kere soruyorsun . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Taptic dedi: Hayır, sorun olmamıştır ve olmayacaktır da. İlk şarj diye bir şey yok demiştim önceki mesajlarda. O eskide kaldı zaten. İçiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler