Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, Logitech F710 gamepadim var. Telefona bağlayıp zevk için GeForce NOW'dan oyun oynamak istiyorum ama beceremedim bağlamayı. Araştırdım ama yapamadım. Nasıl bağlanıyor yardımcı olur musunuz? Telefon: Xiaomi Note 9. Kullandığım OTG Dönüştürücü: TEKNETSTORE Usb Type-c Dönüştürücü Otg Çevirici Adaptör Metal Xiaomi - Samsung - Huawei - Macbook Dönüştürücü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL TEKNETSTORE Usb Type-c Dönüştürücü Otg Çevirici Adaptör Metal Xiaomi - Samsung - Huawei - Macbook Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Arkadaşlar, Logitech F710 gamepadim var. Telefona bağlayıp zevk için GeForce NOW'dan oyun oynamak istiyorum ama beceremedim bağlamayı. Araştırdım ama yapamadım. Nasıl bağlanıyor yardımcı olur musunuz? Telefon: Xiaomi Note 9. Kullandığım OTG Dönüştürücü: TEKNETSTORE Usb Type-c Dönüştürücü Otg Çevirici Adaptör Metal Xiaomi - Samsung - Huawei - Macbook Dönüştürücü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL TEKNETSTORE Usb Type-c Dönüştürücü Otg Çevirici Adaptör Metal Xiaomi - Samsung - Huawei - Macbook Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 15 Mayıs 2021 #2 Gamepad bağlama sorununu bu uygulama ile düzeltebilirsiniz Octopus: Octopus - Gamepad, Keymapper - Apps on Google Play Play games with Gamepad(Xbox, PS, IPEGA, GameSir, etc.), mouse, keyboard! play.google.com
Gamepad bağlama sorununu bu uygulama ile düzeltebilirsiniz Octopus: Octopus - Gamepad, Keymapper - Apps on Google Play Play games with Gamepad(Xbox, PS, IPEGA, GameSir, etc.), mouse, keyboard! play.google.com
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #3 hakangu dedi: Gamepad bağlama sorununu bu uygulama ile düzeltebilirsiniz Octopus: Octopus - Gamepad, Keymapper - Apps on Google Play Play games with Gamepad(Xbox, PS, IPEGA, GameSir, etc.), mouse, keyboard! play.google.com Genişletmek için tıkla... Geç gördüm dostum kusura bakma. Hemen deneyeceğim. Teşekkür ederim.
hakangu dedi: Gamepad bağlama sorununu bu uygulama ile düzeltebilirsiniz Octopus: Octopus - Gamepad, Keymapper - Apps on Google Play Play games with Gamepad(Xbox, PS, IPEGA, GameSir, etc.), mouse, keyboard! play.google.com Genişletmek için tıkla... Geç gördüm dostum kusura bakma. Hemen deneyeceğim. Teşekkür ederim.