Xiaomi Note 9S şarjı hızlı bitiyor

Ben de Note 9 Pro kullanıyorum. Bu model 2020 yili uretimi. Neden bu telefonu aldiniz ki?

Ben de Note 9 Pro kullanıyorum. Bu model 2020 yili uretimi. Neden bu telefonu aldiniz ki?

Alacağım bütçede MediaTek işlemcili telefonlar vardı MediaTek'e güvenim yok onun için en azından 720Gli bir telefon olsun diye aldım.

Batarya kullanilmadiginda bos bos dursa bile kendisi icin zararli diye biliyorum. Kullanilmayan bataryayi ara ara şarj edin diye soylerler. Diger bir ihtimal batarya ilk kullanimlarda degerini dogru gostermeyebiliyor. Belki kullanildikca duzelebilir.

Batarya kullanilmadiginda bos bos dursa bile kendisi icin zararli diye biliyorum. Kullanilmayan bataryayi ara ara şarj edin diye soylerler. Diger bir ihtimal batarya ilk kullanimlarda degerini dogru gostermeyebiliyor. Belki kullanildikca duzelebilir.

Hocam zaten bataryadan memnunum ama nedense 30'un altına inince pil biraz fazla yemeye başlıyor.

Hocam zaten bataryadan memnunum ama nedense 30'un altına inince pil biraz fazla yemeye başlıyor.

O zaman dogru gostermiyor olabilir. Yeni batarya alip takanlarda da oluyor. Belli bir degere kadar normal kullaniyor. Sonrasinda cok hizli bitiyor veya sarjim yuzde 20'ye geliyor bir anda kapaniyor diyenler olur. O ara bataryanin enerjisi bitiyor ama yanlış gosteriyor. Tam detaylarini bilmiyorum. Saticilarda baslarda yanlış gosterebilir 4-5 kere şarj edin yerine oturur diyorlar. Saticilar dedigim batarya satisi yapanlar.

O telefonun bataryasi 5 yil elektrik yuzu gormedi hocam. Aslinda cok saglam kaldigina inanmiyorum. Umarim zamanla duzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı