Xiaomi Pad 5 PUBG nasıl?

PUBG performansı nasıl? iPad fanları yazmasın. Şimdiden teşekkürler.

60 FPS olsa bile Xiaomi'lerin yazılımı çok ağır oyunlarla beraber telefona fazla yük biniyor özellikle ısınmadan dolayı oyunlarda çok kasma oluyor her Xiaomi modeli böyle ben Note10s kullanıyorum durum aynı.

60 FPS olsa bile Xiaomi'lerin yazılımı çok ağır oyunlarla beraber telefona fazla yük biniyor özellikle ısınmadan dolayı oyunlarda çok kasma oluyor her Xiaomi modeli böyle ben Note10s kullanıyorum durum aynı

60 FPS olsa bile Xiaomi'lerin yazılımı çok ağır oyunlarla beraber telefona fazla yük biniyor özellikle ısınmadan dolayı oyunlarda çok kasma oluyor her Xiaomi modeli böyle ben Note10s kullanıyorum durum aynı.
Ama sd 860 var. Mediatek g95 ile sd arasında fark var. Note 10 s ile xiaomi pad 5 aynı mı

Kusura bakmayın yeniyim burda alıntıyı 2 kere almışım

Çöp mü😄 Bundan daha kötü olan Redmi Pad Pro bile donma takılma olmadan 60 FPS veriyor?

Tüm Xiaomi'ler aynı değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı