M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #11 734204 dedi: Bittabi alınabilir bir üründür. 13K altında Snapdragon 870'den güçlü işlemci yok tabletlerde. Xiaomi Pad 6 Buy - Xiaomi Türkiye Xiaomi Pad 6 Buy: 144 Hz WQHD+ Eye care ekran, Metal kaplamalı ince tek parça tasarım www.mi.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir de biraz geç oldu ama 1,2 yıl sonra falan tablet yavaşlar mı ve sattığımdada çok değer kaybetmesin istiyorum. Normalde aklımda iPad Air vardı ama gereksiz pahalı bu tablet ihtiyaçlarımı karşılar herhalde.
734204 dedi: Bittabi alınabilir bir üründür. 13K altında Snapdragon 870'den güçlü işlemci yok tabletlerde. Xiaomi Pad 6 Buy - Xiaomi Türkiye Xiaomi Pad 6 Buy: 144 Hz WQHD+ Eye care ekran, Metal kaplamalı ince tek parça tasarım www.mi.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir de biraz geç oldu ama 1,2 yıl sonra falan tablet yavaşlar mı ve sattığımdada çok değer kaybetmesin istiyorum. Normalde aklımda iPad Air vardı ama gereksiz pahalı bu tablet ihtiyaçlarımı karşılar herhalde.
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 26 Aralık 2023 #12 Bilemiyorum. Zaten en uygun fiyatlı paylaştığım linkte ürün stoğu tükenmiş. Siz bilirsiniz.
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #13 734204 dedi: Bilemiyorum. Zaten en uygun fiyatlı paylaştığım linkte ürün stoku tükenmiş. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için fiyat önemli değil 15 k bütçem var rahatım bu konuda.
734204 dedi: Bilemiyorum. Zaten en uygun fiyatlı paylaştığım linkte ürün stoku tükenmiş. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için fiyat önemli değil 15 k bütçem var rahatım bu konuda.
Oğulcan Sural Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #14 MeTluX dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için fiyat önemli değil 15 k bütçem var rahatım bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam selam, tableti aldın mı ? Nasıl sence hala alınır mı.
MeTluX dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için fiyat önemli değil 15 k bütçem var rahatım bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam selam, tableti aldın mı ? Nasıl sence hala alınır mı.