Xiaomi pad 6 alınır mı?

Evet katılıyorum kesinlikle, Redmi Note 8 Pro telefonumda oldu. 5 6 yıl gitti sonra kasası kırıldı bataryası bozuldu ama bir şekilde çalışıyordu. Şu an tamir ettirip fgene kullanabilirim. O derece bir telefon. Aşırı kullanıyordum zamanında. Xiaomi alacağım yüksek ihtimalle. Sağ olun.

Aynı tabletten yazıyorum alalı çok olmadı hiç düşünmeden alabilirsiniz IPad'i tokatlar geçer SD870 ne kadar güçlü bir işlemci hepimiz biliyoruz dur Dolby desteği var cihazda ayrıca ses kalitesi film izlerken muazzam geliyor ama ben iPad kölesiyim diyorsan iPad al s9FE yi bile tokatlıyor mi pad 6

Hocam kalemi temin ettiniz mi?

Hocam kalemi temin ettiniz mi?
Merhaba. Biraz geç bir cevap olacak ancak bundan sonraki kullanıcıların görebilmesi için cevap yazıyorum. Ben 2. nesil kalemi ile birlikte kullanıyorum. Kalem ile ilgili yapabileceğim tek kötü yorum renk seçeneğinin olmaması. 1. nesil kalemler siyah olarak, 2. nesil kalemler ise beyaz olarak üretiliyor. Tabii bu kişisel bir tercih ancak beyaz fazla kir tuttuğu için ben renginden memnun değilim. Onun haricinde hissiyat olarak kalemin hissiyatı Apple ile benzer. Ucundaki materyal Samsung kalemlerdeki gibi yumuşak değil, Apple kalemlerdeki gibi sert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…