Yaramaz Rick Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 172 Çözümler 1 18 Temmuz 2024 #1 Merhaba başlıktaki gibi Xiaomi Pad 6 alınır mı? Samsung S9 FE alacaktım fakat PUBG 30 FPS olduğu için başka seçenekler arıyorum, pişman olur muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2024
Merhaba başlıktaki gibi Xiaomi Pad 6 alınır mı? Samsung S9 FE alacaktım fakat PUBG 30 FPS olduğu için başka seçenekler arıyorum, pişman olur muyum?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.558 Çözümler 83 18 Temmuz 2024 #2 Xiaomi Pad 6 Tablet (8 GB / 256 GB) Xiaomi Pad 6 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com IPS ekran olması haricinde bir eksisi yok gibi.
Xiaomi Pad 6 Tablet (8 GB / 256 GB) Xiaomi Pad 6 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com IPS ekran olması haricinde bir eksisi yok gibi.
E efwndi Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 Yaramaz Rick dedi: Merhaba başlıktaki gibi Xiaomi Pad 6 alınır mı? Samsung S9 FE alacaktım fakat PUBG 30 FPS olduğu için başka seçenekler arıyorum, pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Oyun odaklı kullanacaksan Xiaomi'yi tercih edebilirsin, işlemcisi daha güçlü. Gündelik kullanım, not tutma gibi işler için S9 FE daha iyi olacaktır.
Yaramaz Rick dedi: Merhaba başlıktaki gibi Xiaomi Pad 6 alınır mı? Samsung S9 FE alacaktım fakat PUBG 30 FPS olduğu için başka seçenekler arıyorum, pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Oyun odaklı kullanacaksan Xiaomi'yi tercih edebilirsin, işlemcisi daha güçlü. Gündelik kullanım, not tutma gibi işler için S9 FE daha iyi olacaktır.
P pervical Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 209 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G15 (2022), Ryzen 7 6800HS & RTX3060 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi 29 Ekim 2024 #4 efwndi dedi: Oyun odaklı kullanacaksan Xiaomi'yi tercih edebilirsin, işlemcisi daha güçlü. Gündelik kullanım, not tutma gibi işler için S9 FE daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... gündelik için neden s9fe daha iyi olur hocam?
efwndi dedi: Oyun odaklı kullanacaksan Xiaomi'yi tercih edebilirsin, işlemcisi daha güçlü. Gündelik kullanım, not tutma gibi işler için S9 FE daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... gündelik için neden s9fe daha iyi olur hocam?
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #5 Oyun için alacaksan İPad 10.nesil daha iyi. Ders için alacaksan S9FE daha iyi. Pad 6 ise çürük yumurta.
Oyun için alacaksan İPad 10.nesil daha iyi. Ders için alacaksan S9FE daha iyi. Pad 6 ise çürük yumurta.
E efwndi Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #6 pervical dedi: gündelik için neden s9fe daha iyi olur hocam? Genişletmek için tıkla... Arayüz optimizasyonu ve kalitesi, kalem kalitesi gibi farklardan dolayı hacım.
pervical dedi: gündelik için neden s9fe daha iyi olur hocam? Genişletmek için tıkla... Arayüz optimizasyonu ve kalitesi, kalem kalitesi gibi farklardan dolayı hacım.