Monarch58 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 20 Temmuz 2024 #1 Öncelikle HyperOS'u beğenmediğim için tableti MIUI'ye düşürdüm. TWRP yüklüyordum, yapamayınca pes ettim. Tableti Fastboot modundan çıkardım ama mi ekranında kalıyordu. Şu an Fastboot modundan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bl kilidi açık.
Öncelikle HyperOS'u beğenmediğim için tableti MIUI'ye düşürdüm. TWRP yüklüyordum, yapamayınca pes ettim. Tableti Fastboot modundan çıkardım ama mi ekranında kalıyordu. Şu an Fastboot modundan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bl kilidi açık.
Firostr Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 Mi flash ile Stock ROM yükleyin.
Monarch58 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 20 Temmuz 2024 #3 Firostr dedi: Mi Flash ile stock ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim, flash timeout diyor. Firostr dedi: Mi Flash ile stock ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ayrıca her türlü başlattığımda Fastboot moduna alıyor.
Firostr dedi: Mi Flash ile stock ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim, flash timeout diyor. Firostr dedi: Mi Flash ile stock ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ayrıca her türlü başlattığımda Fastboot moduna alıyor.
Firostr Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 201805 tarihli bir sürüm var gününü hatırlamıyorum. O sürümle deneyin. Sağ alttan clean all seçili olsun.
201805 tarihli bir sürüm var gününü hatırlamıyorum. O sürümle deneyin. Sağ alttan clean all seçili olsun.
Monarch58 Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 20 Temmuz 2024 #5 Firostr dedi: Mi Flash ile stock ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ayrıca her türlü başlattığımda Fastboot moduna alıyor. Firostr dedi: 201805 tarihli bir sürüm var gününü hatırlamıyorum. O sürümle deneyin. Sağ alttan clean all seçili olsun. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an hocam gelişmelerden haberdar ederim. Firostr dedi: 201805 tarihli bir sürüm var gününü hatırlamıyorum. O sürümle deneyin. Sağ alttan clean all seçili olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam tahmini ne kadar sürer? 1300 saniye geçti hala aynı ekranda flashing diyor. Böyle kalıyor hocam. Monarch58 dedi: Ayrıca her türlü başlattığımda Fastboot moduna alıyor. İndiriyorum şu an hocam gelişmelerden haberdar ederim. Hocam tahmini ne kadar sürer? 1300 saniye geçti hala aynı ekranda flashing diyor. Böyle kalıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Firostr dedi: 201805 tarihli bir sürüm var gününü hatırlamıyorum. O sürümle deneyin. Sağ alttan clean all seçili olsun. Genişletmek için tıkla... Ya ben beceremedim, ya da hatalıydı. Pes ettim internette dolanırken derpfest ROM buldum kurtardım tableti. Yardım ettiğiniz için teşekkürler hocam. Son düzenleme: 20 Temmuz 2024
Firostr dedi: Mi Flash ile stock ROM yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ayrıca her türlü başlattığımda Fastboot moduna alıyor. Firostr dedi: 201805 tarihli bir sürüm var gününü hatırlamıyorum. O sürümle deneyin. Sağ alttan clean all seçili olsun. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an hocam gelişmelerden haberdar ederim. Firostr dedi: 201805 tarihli bir sürüm var gününü hatırlamıyorum. O sürümle deneyin. Sağ alttan clean all seçili olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam tahmini ne kadar sürer? 1300 saniye geçti hala aynı ekranda flashing diyor. Böyle kalıyor hocam. Monarch58 dedi: Ayrıca her türlü başlattığımda Fastboot moduna alıyor. İndiriyorum şu an hocam gelişmelerden haberdar ederim. Hocam tahmini ne kadar sürer? 1300 saniye geçti hala aynı ekranda flashing diyor. Böyle kalıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Firostr dedi: 201805 tarihli bir sürüm var gününü hatırlamıyorum. O sürümle deneyin. Sağ alttan clean all seçili olsun. Genişletmek için tıkla... Ya ben beceremedim, ya da hatalıydı. Pes ettim internette dolanırken derpfest ROM buldum kurtardım tableti. Yardım ettiğiniz için teşekkürler hocam.
Firostr Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #6 Monarch58 dedi: Hocam tahmini ne kadar sürer? 1300 saniye geçti hala aynı ekranda flashing diyor. Böyle kalıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bu kadar sürmemesi lazım. Geçici çözümde olsa çözmeniz beni sevindirdi. Umarım bilen birisi çıkar.
Monarch58 dedi: Hocam tahmini ne kadar sürer? 1300 saniye geçti hala aynı ekranda flashing diyor. Böyle kalıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bu kadar sürmemesi lazım. Geçici çözümde olsa çözmeniz beni sevindirdi. Umarım bilen birisi çıkar.