elrici Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 274 Çözümler 1 24 Haziran 2025 #1 Genelde ders, dizi için alacağım. Apple hiçbir ürünüm yok. Xiaomi Pad 7 - Xiaomi Türkiye tablet. Xiaomi Pad 7 / 7 Pro Focus Keyboard - Xiaomi Türkiye klavye (çok kullanacağımı düşünüyorum notebookum olmasına rağmen) Xiaomi Focus Pen (White) - Xiaomi Türkiye kalem. Hepsi 20 civarına geliyor. mantıklı mı yoksa hangi dönemi beklemeliyim ki yeni modellere göre karar vereyim? Bütçem bu civarlarda Magic Pad 2 ile arasında kaldım. Minimum 5K fark var ve Honor'da mouse pad yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
Genelde ders, dizi için alacağım. Apple hiçbir ürünüm yok. Xiaomi Pad 7 - Xiaomi Türkiye tablet. Xiaomi Pad 7 / 7 Pro Focus Keyboard - Xiaomi Türkiye klavye (çok kullanacağımı düşünüyorum notebookum olmasına rağmen) Xiaomi Focus Pen (White) - Xiaomi Türkiye kalem. Hepsi 20 civarına geliyor. mantıklı mı yoksa hangi dönemi beklemeliyim ki yeni modellere göre karar vereyim? Bütçem bu civarlarda Magic Pad 2 ile arasında kaldım. Minimum 5K fark var ve Honor'da mouse pad yok.