Xiaomi Pad 7 alınır mı?

Alınır gayet güzel cihaz bayağı güçlü bir işlemcisi var, PUBG'de falan sorun çıkarmaz. Bu fiyat aralığında ekran ve işlemci açısından pek alternatifi yok zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatında performans olarak en iyi tablet ama ben olsam 5 bin daha çıkıp Tab S9 alırdım. Çünkü 8 gen 2, AMOLED ekranı ve kalemi var.

Bir de internetteki videolarda Max 90FPS aldığını gördüm belki sonradan 120FPS gelmiştir.

Son düzenleme:
Fiyatında performans olarak en iyi tablet ama ben olsam 5 bin daha çıkıp Tab S9 alırdım. Çünkü 8 gen 2, AMOLED ekranı ve kalemi var.

Bir de internetteki videolarda Max 90FPS aldığını gördüm belki sonradan 120FPS gelmiştir.

Yani ben bu tableti oyunlar için kullanacağım zaten. PUBG, eFootball gibi beni pişman etmez o zaman değil mi kasma ısınma falan, doğru mu?

Merhaba, 8/256 olanını bizzat kullanıyorum. Dediğiniz oyunlardan yalnızca PUBG'yi denedim, oyun ayarlarına göre 90 FPS veriyor. Cihaz stabil FPS veriyor, kasmadan oynatıyor ama hızlı ısınıyor. Onun dışında bir sıkıntısını görmedim.

Kalemi satılsa ben de alacağım ama Xiaomi getirmiyor kalemini.

Yani ben bu tableti oyunlar için kullanacağım zaten. PUBG, eFootball gibi beni pişman etmez o zaman değil mi kasma ısınma falan, doğru mu?

Neredeyse 90 sabit FPS veriyor hocam. Isınma kesinlikle olacaktır, istemiyorsanız tabletiniz için fan alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı