Mustaf42 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #11 Benim telefonum 48 C olunca bile elim yanıyor nasıl oynarım ki öyle 50 ile bence okadar olamaz Bay Onur dedi: İşlemci 65 dereceye kadar çıkıyor uzun oynayınca. Kasada muhtemelen 45-50 arası hissedersiniz. Genişletmek için tıkla...
Benim telefonum 48 C olunca bile elim yanıyor nasıl oynarım ki öyle 50 ile bence okadar olamaz Bay Onur dedi: İşlemci 65 dereceye kadar çıkıyor uzun oynayınca. Kasada muhtemelen 45-50 arası hissedersiniz. Genişletmek için tıkla...
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.805 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #12 Mustaf42 dedi: Benim telefonum 48 C olunca bile elim yanıyor nasıl oynarım ki öyle 50 ile bence o kadar olamaz Genişletmek için tıkla... Bunlar normal değerler hocam böyle bir işlemcinin bu değerlere çıkması normal. Alacağınız herhangi bir tablet uzun kullanımda çok ısınacaktır.
Mustaf42 dedi: Benim telefonum 48 C olunca bile elim yanıyor nasıl oynarım ki öyle 50 ile bence o kadar olamaz Genişletmek için tıkla... Bunlar normal değerler hocam böyle bir işlemcinin bu değerlere çıkması normal. Alacağınız herhangi bir tablet uzun kullanımda çok ısınacaktır.