Xiaomi Pad 7 vs Casper pad H10 Pen

D4torun

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rx6600 ekran kartı
r5 5600g işlemci
8x2/2400mhz ram
a520mk anakart
120mm sıvı sogutma
1tb m2 ssd
a600dn güç kaynagı
İkisinden birini almayı düşünüyorum, sizce hangisini almalıyım? Tableti bir şeyler izlemek ve okul için alıyorum.

İkisi arasında pad 7.

İkisinden birini almayı düşünüyorum, sizce hangisini almalıyım? Tableti bir şeyler izlemek ve okul için alıyorum.

Eğer oyun oynayacaksan pad 7 çok daha iyi ama günlük işler ve bir şeyler izlemek için kullanacaksan OLED ekranı sayesinde pad H10 çok daha iyi. OLED ile IPS ekranları yan yana getirdiğinde farkı anlarsın çok net. Özellikle büyük ekranlarda bu fark çok daha bariz oluyor.

Sırf OLED ekranı var diye o kadar parayı hak etmiyor.
Ekran dışında pad 7 her alanda daha üstün bir cihaz özellikle işlemci konusunda. Ayrıca bu dediğim pad 7 nini ekranı kötü demek de değil 3.2K IPS ekranı var gayet güzel.

Sırf OLED var diye o kadar parayı hak ediyor. Zaten tablette ki en büyük gider kalemi ekranı. 2K'den sonra çözünürlük farkını fark etmeniz imkansıza yakın. Ayrıca pad H10'un ekranı çok daha büyük. Net olarak eğer oyun oynuyorsa, tableti daha çok not almak ders çalışmak için kullanıyorsa ekranı devamlı hareket ettiriyorsa pad 7 daha iyi olur. Eğer daha çok bir şeyler izleyecekse pad H10 daha iyi olur. Ha bence not alma ders çalışma konusunda pad 7 ile pad H10 arasında doğru düzgün fark hissedemezsin ama bir şeyler izlemede pad H10'da çok çok daha fazla keyif alırsın. Hem OLED hem de ekranı %26 daha büyük fark baya fazla.

Casper aldım oyun oynamıyorum zaten tableti alma amacım video izlemek ve ders için kullanmaktı umarım güzeldir.

O zaman dediğinize göre bu bir tablet değil dokunmatik monitör.
SD tarafıyla kıyaslıyınca işlemcisi 6 gen 1 civarında. Pad 7 de 7+ gen 3 var aralarında fark devasa.
Bir sürü tablet birisi kullanmış birisi olarak diyebilim ki aradaki fark bayağı hissediliyor.
Ayrıca kaleminin de iyi olduğunu sanmıyorum sonuçta bir Casper ürünü.

Casper aldım oyun oynamıyorum zaten tableti alma amacım video izlemek ve ders için kullanmaktı umarım güzeldir.

Mümkünse iade etmeniz taraftarıyım ama halihazırda almışsınız hayırlı olsun demek düşer.

Birazdan gelecek sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…