Xiaomi Pad 7 vs POCO Pad M1

Opikanaba

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM
Ders ve günlük kullanım için tablet arıyorum bütçem 15k civarı. İki tablet arasında kaldım. Xiaomi Pad 7 tabletin özellikleri POCO tabletinkinden daha iyi ama Xiaomi tabletin kalemi stokta yok. Ayrıca POCO tabletin kılıfı da yok gibi o yüzden arada kaldım. Sizce hangi tableti almalıyım başka öneribeleceğiniz cihazlar var mı?

Ders ve günlük kullanım için tablet arıyorum bütçem 15k civarı. İki tablet arasında kaldım. Xiaomi Pad 7 tabletin özellikleri POCO tabletinkinden daha iyi ama Xiaomi tabletin kalemi stokta yok. Ayrıca POCO tabletin kılıfı da yok gibi o yüzden arada kaldım. Sizce hangi tableti almalıyım başka öneribeleceğiniz cihazlar var mı?

Daha çok oyun amaçlı olan tabletleri almanı önermem. Öğrenciler için daha uygun olan MatePad 11.5s S10 FE Tab H10 yeterli olur.

Daha çok oyun amaçlı olan tabletleri almanı önermem. Öğrenciler için daha uygun olan MatePad 11.5s S10 FE Tab H10 yeterli olur.
Oyuncu tableti değil ki bunlar. Xiaomi Pad 7 üst seviye bir tablet, çok kaliteli. Poco Pad M1 ise Redmi Pad 2 Pro'nun aynısı, büyük ekranı ve dana gibi bataryası sayesinde öğrenciler için güzel.
Xiaomi Pad 7 önerirdim ama kalemi stokta yok. Poco Pad M1 alabilirsiniz büyük ekranı ve dana gibi bataryası sayesinde size uygun. Daha önce atmıştım bu tableti ve kalemini.

Oyuncu tableti değil ki bunlar. Xiaomi Pad 7 üst seviye bir tablet, çok kaliteli. POCO Pad M1 ise Redmi Pad 2 Pro'nun aynısı, büyük ekranı ve dana gibi bataryası sayesinde öğrenciler için güzel.

Xiaomi Pad 7 önerirdim ama kalemi stokta yok. POCO Pad M1 alabilirsiniz büyük ekranı ve dana gibi bataryası sayesinde size uygun. Daha önce atmıştım bu tableti ve kalemini.

POCO Pad m1'in attığınız linkte kılıfı yoktu ondan biraz mesafeliyim. Şu an aklımda Xiaomi Pad 7 alıp kalem beklemek veya Honor V9 almak var. Bütçemi birkaç bin arttırabilirim bu arada.

POCO Pad m1'in attığınız linkte kılıfı yoktu ondan biraz mesafeliyim. Şu an aklımda Xiaomi Pad 7 alıp kalem beklemek veya Honor V9 almak var. Bütçemi birkaç bin arttırabilirim bu arada.
Bütçeniz yetiyorsa eğer direkt Honor Pad V9 alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı