Xiaomi Piston Basic kulaklık tamiri

dgn07

Hectopat
Yer
Türkiye
7 Aydır kullandığım Xiaomi Piston Basic kulaklığımın jak kısmı sıkıntı yaratmaya başladı ben de tamir etmek için jak kısmını açtım ama nereye lehimleyeceğimi tam bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı uçları fazla yakmışsın, onları kesip tekrar temiz şekilde üzerlerindeki saydam izolasyonu havya ya da çakmak ile eritip lehim at uçlarına.

Bakır kabloların içinde başka bir kablo daha yoksa 2 bakır kabloyu birleştir. Birleştirdiğin bakır kabloları görselde soldan üçüncü bölgeye lehimle. Bu - uç olduğundan diğerlerini deneyerek bulabilirsin. Genelde sol yeşil, sağ kulaklık kırmızı olur, 1. ve 2. bölgeler.

Son düzenleme:

Uçları bir türlü lehim tutmadı kablolar plastik gibi o yüzden biraz fazla yaktım galiba, 2 bakır kablonun biri ortadan biri soldan geliyor soldan gelenin içinde kablo yok ama beyaz tel gibi bir şey var, bunları birleştirip lehimlesem 3 tane kalıyor diğer bakır kabloda kırmızı kabloyla sarımlı, diğer kulaklıklardan bayağı bir farklı o yüzden yapamadım, deneyip haber ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…