Manyil Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Ön satışa çıkmış fiyat 9.999 lira. Özellikleri çok iyi gözüküyor.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.311 Çözümler 6 28 Haziran 2024 #2 İşlemcisi biraz düşük kalmış bunun dışında ekran çözünürlüğü, 10k mAh batarya kapasitesi vs bayağı iyi.
İşlemcisi biraz düşük kalmış bunun dışında ekran çözünürlüğü, 10k mAh batarya kapasitesi vs bayağı iyi.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 Kendi fiyatının en iyisi bence, Huawei'nin tabletleri var sadece performans olarak yakın olan.
Manyil Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 Cheese Wizzard dedi: Kendi fiyatının en iyisi bence, Huawei'nin tabletleri var sadece performans olarak yakın olan. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei de Google hizmetleri olmadığı için çekiniyorum ya.
Cheese Wizzard dedi: Kendi fiyatının en iyisi bence, Huawei'nin tabletleri var sadece performans olarak yakın olan. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei de Google hizmetleri olmadığı için çekiniyorum ya.
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2024 #5 Hocam bu arada poco pad bence fiyatı çok tuzlu çıkmış onun yerine ekran, ses ve işlemci performansı daha iyi olan xiaomi pad 6 daha mantıklı olur. Xiaomi Pad 6 Tablet (8 GB / 256 GB) Xiaomi Pad 6 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu arada poco pad usb 2.0 pad 6 usb 3.x (tam bulamadım) hdmi ile tv veya monitöre aktarım sağlayabilirsiniz
Hocam bu arada poco pad bence fiyatı çok tuzlu çıkmış onun yerine ekran, ses ve işlemci performansı daha iyi olan xiaomi pad 6 daha mantıklı olur. Xiaomi Pad 6 Tablet (8 GB / 256 GB) Xiaomi Pad 6 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu arada poco pad usb 2.0 pad 6 usb 3.x (tam bulamadım) hdmi ile tv veya monitöre aktarım sağlayabilirsiniz
K Kaankarakoz Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 Manyil dedi: Ön satışa çıkmış fiyat 9.999 lira. Özellikleri çok iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Huawei MatePad 11 (Buda bir seçenek) Poco Pad Tablet ( Alabilirsin.) Xiaomi Pad 5 Tablet (10,500) TL. 1k Bütçe artarsa : Xiaomi Pad 6 Tablet
Manyil dedi: Ön satışa çıkmış fiyat 9.999 lira. Özellikleri çok iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Huawei MatePad 11 (Buda bir seçenek) Poco Pad Tablet ( Alabilirsin.) Xiaomi Pad 5 Tablet (10,500) TL. 1k Bütçe artarsa : Xiaomi Pad 6 Tablet