Xiaomi POCO X3 NFC alınır mı?

yagze12

Hectopat
Daha fazla  
ROM atarsanız iyi telefon diyorlar ama bir telefona 3000 TL verip kendi başıma iş almak istemem. İyi bir telefona benziyor. Kaç saat üst üste PUBG oynayabilirim ve sıkıntı yaşar mıyım ROM atmazsam?

Abartıldığı kadar yazılımının kötü olduğunu düşünmüyorum ben Xiaomi'nin. Mükemmel bir arayüz mü? Hayır. Android tarafındaki en iyi arayüz mü? Hayır. Alınabilir mi? Evet.

ROM atarsanız iyi telefon diyorlar ama bir telefona 3000 TL verip kendi başıma iş almak istemem. İyi bir telefona benziyor. Kaç saat üst üste PUBG oynayabilirim ve sıkıntı yaşar mıyım ROM atmazsam?
ROM işine girerseniz çıkamayabilirsiniz hele benim gibi daha önce hiç ROM atmamış biriyseniz. Soruna gelirsek sıkıntı yaşayabilirsin. MIUI 12 ile gelmeseydi çok iyi olabilirdi. Yazılım yüzünden iyi olan donanım özelliklerini tam performans kullanamazsın. PUBG işine gelirsek telefon ısınmaz GFX kullanmadan 30-40 FPS alırsın. Yani kesin alınmaz demiyorum ama al iyidir de diyemem. Xiaomi'nin bile MIUI 12 ile ilgili yazısı var çünkü.

Yazılımı gömdükleri kadar kötü değil. Çok iyi de değil ama sırf yazılım sebebiyle de çok seçeneğiniz yoksa almamak saçma olur. Özellikle bu bütçe (3000 TL) çok dalgalı fiyatların kurbanı olur. Realme 7 alabilirsiniz. Tek sorunu ekrana önem veren biriyseniz ki X3 alacağınıza göre pek sanmam. Bir de 64 GB depolama olması sizin için dezavantaj olabilir. X3'e gelirsek , fiyatı yine son haftalarda arttı. Alıyorsanız 64 yerine 128 GB olan modelini alın. Çünkü arada 100 TL gibi bir fark kaldı. Alınır mı konusunda ise tek kötü yani belki yazılım olabilir onun dışında ROM atmadan da fiyatına göre özellikleri çok iyi bir telefondur.

Hocam peki Redmi 8 Pro ile POCO X3 arasında seçim yaparsak hangisini seçmeliyiz?

Hocam peki Redmi 8 Pro ile POCO X3 arasında seçim yaparsak hangisini seçmeliyiz?
Bütçenize göre değişir. Note 8 Pro biraz eskidi. X3 6/128 3300 civarında iken Note 8 Pro 6/128 3200 TL. Eğer bu ikisi arası ise kesinlikle X3 alınmalı. Bütçem 64'lere yetiyor derseniz X3 64 GB 3200 TL , Note 8 Pro 64 GB 2800 TL. Yine X3 alınası halde oluyor. Bütçeniz tam olarak nedir ve ne için kullanacaksınız ? Belki 9S , M31S gibi telefonlar da bakılabilir.

Hocam hangi siteden baktınız bilmem ama Note 8 Pro 2800TL zaten o yüzden aradayım. Bütçem 3100 Max. Günde 2 saat falan oyun biraz sosyal medya için kullanıcam.

Evet.
Ben POCO X3 NFC kullanıyorum.
Almadan telefonu inceledim, yorumları vesaire okudum.
Kimisi iyi, kimisi kötü diyor.
Kamera özellikle çok berbat diyen var ama o durum öyle değil işte.
Yorumlara çok aldırmamak gerekiyor, kendi bildiğini okuyacaksın.
Sen telefonun inceleme videolarına, kamera inceleme videolarına falan bakarsan daha iyi.
Yorumlar aşırı kafa karıştırıyor.
Gerek kamerası, gerek performansı hele ki 120Hz yenileme hızı o kadar çok akıcı ki.
Kamerası da aşırı iyi bana göre.

Hocam oyun performansını ve MIUI 12 de sorun yaşadınız mı? Bunları da söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…