G Görkem Dönmez Kilopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Xiaomi Poco X3 NFC marka telefonu satın aldım. İlk açtığımda telefonun ana ekranı bomboştu . Hiçbir widget veya simge yoktu. Ana ekrana kendim ekledim. Normalde kendiliğinden olması gerekmiyor mu? Otomatik simgelerin konulduğu bir çözümü var mı?
Xiaomi Poco X3 NFC marka telefonu satın aldım. İlk açtığımda telefonun ana ekranı bomboştu . Hiçbir widget veya simge yoktu. Ana ekrana kendim ekledim. Normalde kendiliğinden olması gerekmiyor mu? Otomatik simgelerin konulduğu bir çözümü var mı?
Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 9 15 Ocak 2021 #2 Temalar uygulamasından MIUI'a ait herhangi bir tema seçin belki düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS G Görkem Dönmez Kilopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 Quewer dedi: Temalar uygulamasından MIUI'a ait herhangi bir tema seçin belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Olmadı o sadece simgelerin şekillerini değiştiriyor. Artı 0 Eksi
Quewer dedi: Temalar uygulamasından MIUI'a ait herhangi bir tema seçin belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Olmadı o sadece simgelerin şekillerini değiştiriyor.