E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 Bu iki telefon arasında kaldım, hangisi beni daha uzun götürür? Hem şarj hem de ömür bakımından. Veyahut bunların yerine önerebileceğiniz bir telefon var mıdır?
Bu iki telefon arasında kaldım, hangisi beni daha uzun götürür? Hem şarj hem de ömür bakımından. Veyahut bunların yerine önerebileceğiniz bir telefon var mıdır?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #2 Bütçen tam olarak ne kadar? İkisi arasında X3 daha iyi donanım, performans ve kamera noktasında. Batarya ve ekran noktasında Note 10 daha iyi.
Bütçen tam olarak ne kadar? İkisi arasında X3 daha iyi donanım, performans ve kamera noktasında. Batarya ve ekran noktasında Note 10 daha iyi.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #3 BERWAR dedi: Bütçen tam olarak ne kadar? İkisi arasında X3 daha iyi donanım, performans ve kamera noktasında. Batarya ve ekran noktasında Note 10 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçe 4000-4500 Lira arası.
BERWAR dedi: Bütçen tam olarak ne kadar? İkisi arasında X3 daha iyi donanım, performans ve kamera noktasında. Batarya ve ekran noktasında Note 10 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçe 4000-4500 Lira arası.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #4 Öyleyse A52 alın. Bu fiyatta en iyi arka kamera onda. Ekran, batarya ve yazılım noktasında da iyi bir telefon.
Öyleyse A52 alın. Bu fiyatta en iyi arka kamera onda. Ekran, batarya ve yazılım noktasında da iyi bir telefon.