Ali Deniz Alagöz Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #1 Cihazım Xiaomi POCO X3 Pro. Cihazıma Android 12 Google Experience ROM yüklemek istiyorum. Garanti yanar mı? Önerir misiniz?
Cihazım Xiaomi POCO X3 Pro. Cihazıma Android 12 Google Experience ROM yüklemek istiyorum. Garanti yanar mı? Önerir misiniz?
4 461197 Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 570 8 Aralık 2021 #2 Ali Deniz Alagöz dedi: Cihazım Xiaomi POCO X3 Pro. Cihazıma Android 12 Google Experience ROM yüklemek istiyorum. Garanti yanar mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu ROM'u yüklemek için Bootloader kilidini açmak zorundasınız açarsanız da garantisi devre dışı kalır.
Ali Deniz Alagöz dedi: Cihazım Xiaomi POCO X3 Pro. Cihazıma Android 12 Google Experience ROM yüklemek istiyorum. Garanti yanar mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu ROM'u yüklemek için Bootloader kilidini açmak zorundasınız açarsanız da garantisi devre dışı kalır.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.979 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 8 Aralık 2021 #3 Ali Deniz Alagöz dedi: Cihazım Xiaomi POCO X3 Pro. Cihazıma Android 12 Google Experience ROM yüklemek istiyorum. Garanti yanar mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet garanti yanar.
Ali Deniz Alagöz dedi: Cihazım Xiaomi POCO X3 Pro. Cihazıma Android 12 Google Experience ROM yüklemek istiyorum. Garanti yanar mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet garanti yanar.