x6 pro tabikideSizce bu iki telefondan hangisini tercih etmeliyim? Ağırlıklı olarak oyun için almayı düşünüyorum, ve kamera olarak da memnun etsin yeter. Şimdiden teşekkürler.
Neden peki? Ne farkı var POCO F5'e göre?x6 pro tabikide
x6 pro daha verimli ve daha ucuzNeden peki? Ne farkı var POCO F5'e göre?
POCO F5, 2 Bin TL daha ucuz hocam. Ayrıca verimlilik neye göre daha verimli yani test sonuçları varsa elinizde atabilir misiniz?x6 pro daha verimli ve daha ucuz
Sizce bu iki telefondan hangisini tercih etmeliyim? Ağırlıklı olarak oyun için almayı düşünüyorum, ve kamera olarak da memnun etsin yeter. Şimdiden teşekkürler.
F5 daha ucuz gibi gördüm ben hocam. Ondan sormuştum aslında. Ama yinede teşekkür ederim yardımlarınız için.X6 Pro bu sene sonra çıktı 3 sene güncelleme alacak işlemcisi MediaTek ama çok daha güçlü ayrıca UFS 4.0 ile okuma yazma hızı bir hayli iyi kameraları gayet yakın ve F5'ten 1000 TL daha ucuz X6 Pro daha iyidir.
F5 daha ucuz gibi gördüm ben hocam. Ondan sormuştum aslında. Ama yine de teşekkür ederim yardımlarınız için.
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.
Piyasadaki en ucuz X6 Pro ve satıcı Hepsiburada kaçırılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.