Xiaomi powerbank alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Ürün linki

Arkadaşlar fiyatı çok ucuz geldi. İki sorum olacak; hızlı şarj özelliği var mı? Verimlilik düzeyi ne kadardır tahminen?

Hocam bu internette satılan Xiaomi marka Powerbank, Kulaklık, Bileklik gibi çoğu şeylerin sahtesi çok fazla oluyor. Dikkatli olmak gerekli.

Hocam bu internette satılan Xiaomi marka Powerbank, Kulaklık, Bileklik gibi çoğu şeylerin sahtesi çok fazla oluyor. Dikkatli olmak gerekli.
Satıcıların hepsi orijinal mi diye sorulan soruya olumlu cevap vermiş. Cihaz biraz eski gibi duruyor.

Hocam ben bu üründen aldım ürün orijinal değil almanı tavsiye etmiyorum ayrıca 20000 mAh değil 12500 gibi bir değer ile geliyor.

Xiaomi ürünlerinin cok sahtesi var, alırken dikkatli olun.

Peki bana önerebileceğiniz bir ürün var mı? 10 bin veya 20 bin mAh olabilir. Aklımda da henüz bir fiyat yok. Mesela şu ürün de ilgimi çekti. Polosmart powerbank. Hızlı şarj özelliği olan bir telefon şarj etmeyeceğim bu yüzden hızlı şarj olması o kadar önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…