sametakicii Yoctopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Başlıkta da yazdığım gibi ben Redmi 10C kullanıcısıyım telefonum için PixelExperience hariç stabil performanslı bir ROM arıyorum. Önerebilir misiniz?
Başlıkta da yazdığım gibi ben Redmi 10C kullanıcısıyım telefonum için PixelExperience hariç stabil performanslı bir ROM arıyorum. Önerebilir misiniz?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Haziran 2024 #2 Fog - NusantaraProject NusantaraROM already available on the device Redmi 10C (Fog). Don't forget to join our community group. nusantararom.org
Fog - NusantaraProject NusantaraROM already available on the device Redmi 10C (Fog). Don't forget to join our community group. nusantararom.org
sametakicii Yoctopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 Pencere bakıcısı dedi: Fog - NusantaraProject NusantaraROM already available on the device Redmi 10C (Fog). Don't forget to join our community group. nusantararom.org Genişletmek için tıkla... Bu sürüm offical mi ? Birde bı sorum olacak sadece twrp kullanmam yetermi
Pencere bakıcısı dedi: Fog - NusantaraProject NusantaraROM already available on the device Redmi 10C (Fog). Don't forget to join our community group. nusantararom.org Genişletmek için tıkla... Bu sürüm offical mi ? Birde bı sorum olacak sadece twrp kullanmam yetermi
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Haziran 2024 #4 Offical sürüm. İnternetde TWRP ile kuruyorlar.
sametakicii Yoctopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 Pencere bakıcısı dedi: Offical sürüm. İnternetde TWRP ile kuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben sadece gaaps paketini gördüm de sizin gönderdiğiniz linkte.
Pencere bakıcısı dedi: Offical sürüm. İnternetde TWRP ile kuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben sadece gaaps paketini gördüm de sizin gönderdiğiniz linkte.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Haziran 2024 #6 sametakicii dedi: Teşekkür ederim ben sadece gaaps paketini gördüm de sizin gönderdiğiniz linkte. Genişletmek için tıkla... Google uygulamaları içinde geliyor.
sametakicii dedi: Teşekkür ederim ben sadece gaaps paketini gördüm de sizin gönderdiğiniz linkte. Genişletmek için tıkla... Google uygulamaları içinde geliyor.
sametakicii Yoctopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #7 Pencere bakıcısı dedi: Google uygulamaları içinde geliyor. Genişletmek için tıkla... ROM'un vanillia sürümünü görememiştimde o nerede acaba bakabilir misiniz? sametakicii dedi: ROM'un vanillia sürümünü görememiştimde o nerede acaba bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben Göremedim de
Pencere bakıcısı dedi: Google uygulamaları içinde geliyor. Genişletmek için tıkla... ROM'un vanillia sürümünü görememiştimde o nerede acaba bakabilir misiniz? sametakicii dedi: ROM'un vanillia sürümünü görememiştimde o nerede acaba bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben Göremedim de
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Haziran 2024 #8 sametakicii dedi: ROM'un vanillia sürümünü görememiştimde o nerede acaba bakabilir misiniz? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Vanilyası yok.
sametakicii dedi: ROM'un vanillia sürümünü görememiştimde o nerede acaba bakabilir misiniz? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Vanilyası yok.
sametakicii Yoctopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #9 Pencere bakıcısı dedi: Vanilyası yok. Genişletmek için tıkla... ROM'u telefonumda kullanmak için o paketi kurmam yeterli olacak yani bir sıkıntı olmaz doğru mu anladım.
Pencere bakıcısı dedi: Vanilyası yok. Genişletmek için tıkla... ROM'u telefonumda kullanmak için o paketi kurmam yeterli olacak yani bir sıkıntı olmaz doğru mu anladım.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 27 Haziran 2024 #10 sametakicii dedi: ROM'u telefonumda kullanmak için o paketi kurmam yeterli olacak yani bir sıkıntı olmaz doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... Evet.
sametakicii dedi: ROM'u telefonumda kullanmak için o paketi kurmam yeterli olacak yani bir sıkıntı olmaz doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... Evet.