N nait Yıldız Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 RowIinq dedi: Telefonda tuşlama yerine *#*#6484#*#* kodunu yazarsanız telefonun bütün donanım testlerinin olduğu ekrana gelirsiniz. Burada istediğiniz testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Redmi10s test ekranında sadece null yazıyor başka bir şey yok. Test ekranın tamamını nasıl getirebilirim?
RowIinq dedi: Telefonda tuşlama yerine *#*#6484#*#* kodunu yazarsanız telefonun bütün donanım testlerinin olduğu ekrana gelirsiniz. Burada istediğiniz testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Redmi10s test ekranında sadece null yazıyor başka bir şey yok. Test ekranın tamamını nasıl getirebilirim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 nait Yıldız dedi: Redmi10s test ekranında sadece null yazıyor başka bir şey yok. Test ekranın tamamını nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan telefon hakkında kısmına gelin, oradan cekirdek sürümüne 4-5 defa tıklayın.
nait Yıldız dedi: Redmi10s test ekranında sadece null yazıyor başka bir şey yok. Test ekranın tamamını nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan telefon hakkında kısmına gelin, oradan cekirdek sürümüne 4-5 defa tıklayın.
N nait Yıldız Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 Yaptım oradan kısa koduda denedim. FQC test yazıyor altında sadece 1.null yazıyor başka hiçbir şey yok nait Yıldız dedi: Yaptım oradan kısa koduda denedim. FQC test yazıyor altında sadece 1.null yazıyor başka hiçbir şey yok Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim.FQC test altında sadece 1.null yazıyor başka bir şey gelmiyor Umut Nas dedi: Ayarlardan telefon hakkında kısmına gelin, oradan cekirdek sürümüne 4-5 defa tıklayın. Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: Ayarlardan telefon hakkında kısmına gelin, oradan cekirdek sürümüne 4-5 defa tıklayın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_2023-06-27-20-21-45-186_com.longcheertel.cit.jpg 17,7 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 27 Haziran 2023
Yaptım oradan kısa koduda denedim. FQC test yazıyor altında sadece 1.null yazıyor başka hiçbir şey yok nait Yıldız dedi: Yaptım oradan kısa koduda denedim. FQC test yazıyor altında sadece 1.null yazıyor başka hiçbir şey yok Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim.FQC test altında sadece 1.null yazıyor başka bir şey gelmiyor Umut Nas dedi: Ayarlardan telefon hakkında kısmına gelin, oradan cekirdek sürümüne 4-5 defa tıklayın. Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: Ayarlardan telefon hakkında kısmına gelin, oradan cekirdek sürümüne 4-5 defa tıklayın. Genişletmek için tıkla...
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 @nait Yıldız, Yazilimsal sorun vardir cihazinizda.